Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Dubla zilei la pariuri Betano – 08.07.2021

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Dubla zilei la pariuri Betano – 08.07.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 08.07.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal, Noah vs. Kups și Racing Luxemburg vs. Breidablik; mizez pe o cotă de 1.70 în cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Noah vs. Kups

Meciul se va desfășura începând cu ora 17:00 și face parte din calificările pentru Europa Conference League.
Recomandarea propusă aici este “Sansa dubla X2” la o cotă de 1.28 oferită de Betano.
Am ales acest pronostic din două motive care mi se pare destul de întemeiate.

În primul rând, Kups este o echipă ce are în componență jucători mai valoroși și mai experimentați; evoluează într-un campionat mai puternic si mai competitiv cum este cel al Finlandei, spre deosebire de campionatul intern din Armenia.

Un alt motiv al acestei alegeri este faptul ca finlandezii sunt în plin campionat, traversează o forma buna, au 5 victorii consecutive și ocupă locul 3 în clasament. Astfel ar trebui sa intre mult mai montați și concentrați în acest meci decat echipa armeană, care nu a mai jucat un meci oficial de o lună jumate.

⚽️ Racing Luxemburg vs. Breidablik

Meciul se va desfășura începând cu ora 20:00 și face parte din calificările pentr Europa Conference League.
Recomandarea propusă este “Șansă dublă X2” la o cotă de 1.33 oferita de Betano.

Am ales acest pronostic mergând pe același considerente ca si în meciul de mai sus.
Breidablik este echipa mai valoroasă, cu jucatori mai experimentați, ce evoluează într-un campionat (Islanda) superior echipei din Luxemburg. De asemenea, islandezii sunt in plin campionat, acolo unde au 2 victorii consecutive și ocupă locul 2 in clasament.

De partea cealaltă, Racing Luxemburg care au terminat pe locul 4 sezonul trecut, nu are meciuri oficiale în picioare de mai bine de o lună. A jucat 2 partide amical unde a înregistrat o înfrângere și o victorie cu echipe apropiate valoric de ea.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

Dubla zilei la pariuri – 08.07.2021

CITESTE SI

More in Meciul zilei