Connect with us

Meciul zilei

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 21.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Villareal vs. Alaves și Altay vs. Trabzonspor; mizez pe o cotă de 1.75 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Villareal vs. Alaves

● Meciul se va desfășura începând cu ora 20:30 și face parte dintr-o restanță din etapa a 4-a din Spania – La Liga. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Alaves peste 1.5 cartonașe” la o cotă de 1.35.
● Am ales această recomandare deoarece Alaves este o echipă agresivă ce primește destul de des cartonașe. Acest lucru îl putem observa în statisticile prezentate mai jos; de exemplu în cele 17 meciuri disputate în campionat, Alaves a avut următorele cifre la capitolul cartonașe: 2 cu Vallecano; 5 cu Alaves; 2 cu Granada; 3 cu Celta Vigo; 4 cu Sevilla; 3 cu Levante; 2 cu Barcelona; 1 cu Elche; 2 cu Cadiz; 1 cu Betis; 2 cu Bilbao; 2 cu Atl. Madrid; 1 cu Espanyol; 4 cu Osasuna; 4 cu Valencia; 4 cu Mallorca; 1 cu Real Madrid.
Vedem astfel că în 13 din cele 17 meciuri, Alaves a fost sancționată cu cel putin 2 cartonașe;
● Mai mult de atât, si in ultimele 5 meciuri directe cu Villareal, Alaves a avut de fiecare dată minim 2 cartonașe.

⚽️ Altay – Trabzonspor

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:00 și face parte din etapa a 18-a din Turcia – Super Lig. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Șansă dubla X2” la o cotă de 1.30.
● Am ales această recomandare deoarece Trabzonspor este cea mai buna echipa din acest sezon din Turcia; ocupă primul loc în clasament cu 42 de puncte strânse în 17 etape și se află deja la o distanta de 9 puncte de locul 2 și 13 puncte de locul 3 și 4.
O performanță extraordinară pentru pentru cei de la Trabzonspor, care întâlnesc asta una din cele mai slabe echipe din campionat;
● Altay este află pe locul 16 în clasament cu 18 puncte, la 2 distanță de ultimul loc retrogradabil; a avut un început bun de campionat, dar in ultimele 10 etape nu a mai reușit nici o victorie, ci doar 3 egaluri și 7 înfrângeri.
● Așadar imi este greu sa cred ca gazdele vor putea câștiga astazi, contra celei mai echipe din campionat (cea mai buna defensivă și cea mai bună ofensivă) – Trabzonspor.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei