Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 22.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Clermont vs. Strasbourg și Willem II vs. Nijmegen; mizez pe o cotă de 1.68 în  cadrul casei de pariuri Betano.

⚽️ Clermont vs. Strasbourg

● Meciul se va desfășura începând cu ora 22:00 și face parte din etapa a 19-a din Franța – Ligue 1. Recomandarea propusă pentru acest meci este “Strasbourg peste 0.5 goluri” la o cotă de 1.27.
● Am ales această recomandare deoarece Strasbourg are un sezon solid in Franța, cu rezultate pozitive împotriva echipelor puternice din campionat. Momentan ocupă locul 7 cu 26 de puncte, iar obiectivul echipei din acest sezon este un loc in top 5. Ce-i drept distanța fața de locul 2 ocupat de Marseille este de 6 puncte; batalia in partea de sus a clasamentului este una strânsă, astfel ca orice rezultat contează.
Statistic vorbind, Strasbourg a marcat în 16 din cele 19 meciuri jucate in acest sezon; vedem astfel ca ofensiva funcționează destul de bine, cu 34 de goluri marcate in campionat, se află pe locul 2, dupa PSG la acest capitol.
● De partea cealaltă, Clermont a avut un start bun de campionat, dar acum este in cadere liberă. Până la victoria de etapa trecuta cu Angers, a fost învinsă de 6 ori si a facut un egal. Momentan ocupa locul 16 în clasament cu 17 puncte, la 5 distanță de ocupanta ultimului loc, St. Etienne.
Statistic vorbind, Clermont a primit gol in 14 din cele 18 meciuri jucate in campionat și ma aștept sa cedeze și in această seară.

⚽️ Willem II – Nec Nijmegen

● Meciul se va desfășura începând cu ora 19:45 și face parte din etapa a 18-a din Olanda – Eredivisie. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este “Nijmegen peste 0.5 goluri” la o cotă de 1.33.
● Am ales această recomandare deoarece Nijmegen a părut echipa mai consistentă, cel puțin in ultima perioadă. Are două victorii consecutive în campionat, în timp ce Willem II e in cădere liberă cu 8 înfrângeri consecutive.
● Statistic vorbind, în 15 din cele 19 meciuri disputate în acest sezon, Nijmegen a reușit sa marcheze minim un gol; de partea cealaltă, Willem II a primit cel putin un gol în 15 din cele 18 meciuri.
● Având în vedere ca ar trebui sa avem parte de un meci cu multe reușite, e destul de plauzibil ca echipa oaspete să reușească sa marcheze în acest duel.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei