Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.11.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.11.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 25.11.2021 este alcătuită din doua meciuri de fotbal: Betis vs. Ferencvaros și PSV vs. Sturm Graz ambele din grupele Europa League; mizez pe o cotă de 1.51 în cadrul casei de pariuri Betano.

La ambele meciuri am ales sa mizez pe o victorie a gazdelor ce sunt favorite clare în meciurile lor, cu niste echipe ce nu mai au vreo șansă la calificare în grupele lor.

In grupa G, Betis ocupa locul 2 cu 7 puncte acumulate în cele 4 meciuri. Grupa este condusă de Leverkusen cu 10 puncte și este completată de Celtic cu 6 puncte și Ferencvaros cu 0 puncte. La prima vedere, vedem ca bătaia strânsă este pentru locul 2, astfel că spaniolii au nevoie de victorie în acest meci ultima clasată. Astfel cu o victorie le rămân speranțe și la primul loc, asta daca Leverkusen se va împiedica cu Celtic. In meciul tur, Betis a câștigat în Ungaria cu 3-1 și ma aștept sa o faca si acum.

În grupa B, PSV ocupa locul 3 cu 5 puncte strânse în cele 4 meciuri. Grupa este condusă de Monaco cu 8 puncte, ce este urmată de Sociedad cu 6 puncte, ultima fiind Sturm Graz cu doar 1 punct. Vedem astfel că bătaia este una strânsă între primele 3 locuri, astfel ca orice rezultat pozitiv sau negativ, va influenta locul in clasament si eventual calificarea. Ma aștept ca PSV sa câștige cu Sturm Graz care nu pare a mai avea vreun obiectiv in acestă grupa. Austriecii traversează si o perioadă foarte slabă, având 6 înfrângeri în ultimele 9 meciuri. În tur, PSV a câștigat pe terenul celor de la Sturm Graz, cu scorul de 4-1 și ma astept sa o faca și de această dată.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Superbet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei