Connect with us

Meciul zilei

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.12.2021

Dubla zilei la pariuri Betano – 29.12.2021 este alcătuită din doua meciuri de baschet: Ludwigsburg vs. Giessen și Bonn vs. Braunschweig; mizez pe o cotă de 1.63 în  cadrul casei de pariuri Betano.

🏀 Ludwigsburg vs. Giessen

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 14-a din Germania – BBL. Recomandarea propusă pentru acest meci este „Giessen peste 67.5 puncte” la o cotă de 1.26.
● Am ales această recomandare deoarece consider ca este o linie accesibilă având în vedere ca ma aștept la un meci deschis; campionatul german este unul din cele mai spectaculoase campionate de baschet și are o medie ridicată de puncte pe meci.
● Giessen deși pleaca din poziția de outsider clar în acest meci consider ca are capacitatea să marcheze minim 68 de puncte. Până acum a reușit sa o facă în 12 din cele 13 meciuri disputate în campionat, astfel că statica ar fi de partea noastră din acest punct de vedere.
● De partea cealaltă, Ludwigsburg a incasat cel puțin 68 de puncte în 11 din cele 13 meciuri de campionat.
● Mai mult de atat și în ultimele 8 confruntări directe, Giessen a depășit linia propusă de mine astăzi.

🏀 Bonn vs. Braunschweig

● Meciul se va desfășura începând cu ora 21:30 și face parte din etapa a 14-a din Germania – BBL. Recomandarea propusă de mine pentru acest meci este „Bonn peste 84.5 puncte” la o cotă de 1.27.
● Am ales această recomandare din acelasi considerent ca si in meciul de mai sus, dar de această dată am mers pe mâna favoritei.
● Bonn este surpriza sezonul în Bundesliga de baschet fiind prima în clasament si făcând senzație de la meci la meci.  Statistic vorbind, in 9 din cele 13 meciuri disputate în campionat Bonn a reușit sa marcheze minim 85 de puncte.
● De partea cealaltă, Braunschweig a încasat minim 85 de puncte în 8 din cele 12 meciuri disputate în campionat.
● Mai mult de atât, în 5 din ultimele 6 confruntări directe, Bonn a depășit linia propusă de mine astăzi și ma aștept sa o faca si acum.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Betano! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei