Connect with us

Meciul zilei

Dubla zilei la pariuri Unibet – 16.05.2022

Dubla zilei la pariuri Unibet – 16.05.2022

Dubla zilei la pariuri Betano – 16.05.2022 este alcătuită din 2 meciuri de tenis, Fils vs. Debru și Zeppieri vs. Seppi; mizăm 10% din bugetul rezervat pentru pariuri pe o cotă de 2.16 în cadrul casei de pariuri Unibet.

🥎 Arthur Fils vs. Gabriel Debru

Meciul se va desfășura începând cu ora 15:30 și face parte din calificările pentru turneul de Mare Slam de la Roland Garros. Recomandarea propusă aici este „Fils câștigă” la o cotă de 1.44. Am ales acest pronostic deoarece l-am vazut jucand de cateva ori pe Arthur in acest an și mi se pare un tânăr jucător talentat si cu mare potențial. Acesta are 17 ani si a reușit sa avanseze pe locul 407 in clasamentul ATP având meciuri foarte bune in acest an, cu jucători cunoscuți în circuitul mare.

● De partea cealaltă Gabriel Debru este un tânăr tenismen necunoscut pentru mine. A intrat in tenisul profesionist de anul trecut, dar are o statistică negativa de 9 victorii și 11 înfrângeri ocupând locul 781 ATP. Acest lucru ma face sa cred ca inca nu este încă acomodat cu meciuri importante precum acesta și nu cred ca va fi capabil sa câștige contra unui jucător pe care l-am vazut dornic de performanțe.

🥎 Zeppieri vs. Seppi

● Meciul se va desfășura începând cu ora 15.30 și face parte din calificările pentru turneul de Mare Slam de la Roland Garros. Recomandarea propusă aici este „Zeppieri câștigă” la o cotă de 1.52. Am ales acest pronostic deoarece, l-am vazut le Zeppieri în ultima lună foarte motivat și jucând un tenis neașteptat de bun. Italianul în vârstă de 20 de ani ocupă locul 215 ATP și vine după turneul de la Roma unde a reușit sa treacă de calificări și sa ajungă pe tabloul principal. A câștigat împotriva lui Molcan locul 47 ATP (slovac care are victorii recente la Goffin, Auger Aliassime, Djere sau Van de Zandschlup). După aceea a urmat victoria împotriva lui Cressey, alt jucător din top 100, dupa un meci solid in care si-a cedat serviciul o singură dată în 3 seturi lungi. Pe tabloul principal l-a întâlnit pe Khachanov, contra caruia deși a pierdut in 2 seturi a făcut un meci solid și m-a facut sa cred ca poate continua forma buna si aici la Roland Garros.

● De partea cealaltă, Seppi în vârstă de 38 de ani, nu are meci jucat pe zgură în acest an, iar acest lucru va conta foarte mult in economia acestui duel. Italianul, nu mai are meci jucat de aproximativ 2 luni, iar aceasta lipsa de activitate, mai ales la varsta lui ma face sa cred ca nu va putea face mare lucru in acest meci. In acest an Seppi a jucat destul de puțin, are 5 victorii și 9 înfrângeri și pare ca incet-incet se va anunța retragerea lui din tenis.

Joacă și tu dubla zilei la pariuri la Unibet! Nu ai cont? Click aici pentru a-ți deschide și primești 500 RON bonus la prima depunere.

CITESTE SI

More in Meciul zilei