Connect with us

Meciul zilei

Duel de foc in La Liga! Meciul Zilei 13.12.2019

ponturi spania

Meciul Zilei

 

În această seară, începând cu ora 22:00, Alaves primește vizita celor de la Leganes, duel din cadrul etapei a 17-a din La Liga.

Informații meci:

Alaves ocupă poziția a 15-a în clasament, 18 puncte acumulate, 5 victorii, 3 remize și 8 înfrângeri fiind rezultatele înregistrate de către aceștia.
Vin după o înfrângere destul de usturătoare, scor 3-0, împotriva celor de la Granada. Duel în care trupa antrenată de Asier Garitano și-a creeat doar 5 ocazii de a marca.
Se anunță indisponibilitatea a 3 jucători extrem de importanți în această seară, Laguardia, Pina și Wakaso. Primii doi fiind suspendați pentru cumulul de cartonașe.
În această stagiune, Perez (8 goluri) și Joselu (6 goluri) sunt cei mai buni marcatori ai echipei.
Dețin o medie de 3,20 cartonașe acumulate per meci, atât galbene, cât și roșii.
În 5 din ultimele 6 confruntări din campionat, linia de minim 6 avertismente arătate a fost depășită fără probleme.

Echipă probabilă: 
Fernando Pacheco – Martin, Ximo Navarro, Rodrigo Ely, Ruben Duarte – Aleix Vidal, Manu Garcia, Pere Pons, Luis Rioja – Joselu, Lucas Perez.

Legionarii caută parasirea zonei fierbinti!

De partea cealaltă, Leganes ocupă penultima poziție din campionat, 9 puncte acumulate, înregistrând două victorii, 3 remize și 11 înfrângeri.
În etapa precedentă, oaspeții de astăzi au reușit o victorie de moral, scor 3-2, împotriva celor de la Celta Vigo. Oscar (dublă) și Rodrigues fiind cei doi marcatori ai echipei.
În duelurile din aceast sezon, oaspeții au înregistrat o medie totală de 3,50 a cartonașelor încasate.
În această seară, Javier Aguirre nu se va putea baza pe serviciile lui Recio, suspendat pentru cumul de cartonașe și pe grecul Siovas, neconvocat la echipă.
Rodrigues este cel mai bun marcator al echipei în acest moment (4 goluri), urmat de marocanul En Nesyri ( 3 goluri și o pasă decisivă înregistrate de către acesta).
În 5 din ultimele 6 confruntări din campionat, linia de minim 6 cartonașe arătate a fost depășită fără probleme.

Echipă probabilă:
Pichu Cuellar – Rosales, Rodri Tarin, Awaziem, Bustinza, Silva – Oscar Rodriguez, Ruben Perez, Roque Mesa – Braithwaite, En-Nesyri.

Concluzie+Pronostic

Cum am spus în rândurile de mai sus, ambele formații se situează pe poziții extrem de slabe, iar următoarele dueluri nu par a fi facile pentru niciuna dintre echipe. Mizăm pe o dispută extrem de tensionată, soldată cu un minim de 6 cartonașe. Această linie fiind atinsă în 8 din ultimele 11 confruntări directe.
Cavalerul fluierului responsabil cu păstrarea unui joc fără prea mari incidente este Cesar Soto Grado, central cu o medie de 5,12 cartonașe per meci.

BETANO ofera cea mai buna cota pentru acest tip de pariu. Daca inca nu ai cont, nu mai astepta, primesti acum si 500 RON bonus cu CLICK AICI!<<<

CITESTE SI

More in Meciul zilei