Connect with us

Alte campionate

Duel de titlu in Primera! Meciul Noptii 29.03.2020

Duel de titlu in Primera! Meciul Noptii 29.03.2020

Am bifat inca de la pauza pronosticul din Belarus si am ajuns la 10-2 pentru ultimele 12 recomandari. Continuam forma excelenta printr-un duel important din prima liga fotbalistica din Nicaragua. In noaptea de Sambata pe Duminica, incepand cu ora 02:00 (ora locala in Romania), Managua si Diriangen isi disputa fotoliul de lider din Liga Primera.

Comunitatea GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Managua FC vs Diriangen 

  • Managua a profitat de pasul gresit al celor de la Diriangen de etapa trecuta si a urcat pe prima pozitie in clasament. In acest moment, cele doua formatii se afla pe primele 2 pozitii, fiind distantate de un singur punct. Acestea nu isi permit un pas gresit, deoarece Esteli asteapta orice greseala.
  • Gazdele nu au mai pierdut pe teren propriu din Septembrie 2019, de la un 0-1 cu Ferretti. De atunci, au reusit sa marcheze in toate partidele, cu exceptia unui 0-0 cu Juventus Managua, castigat ulterior la penalty-uri.
  • De partea cealalta, Diriangen e fara esec in toate deplasarile din Septembrie incoace, trecand pe langa gol doar in remizele albe cu Ocotal si Esteli.

Avem asadar o adevarata inclestare de forte in prima liga din Nicaragua. Primele 2 pozitii isi disputa fotoliul de lider, iar in ultimii 2 ani am vazut cateva rezultate spectaculoase. In Aprilie 2019, Managua o invingea pe Diriangen cu scorul de 5-3 in fata propriilor spectatori. Vom miza pe “AMBELE ECHIPE MARCHEAZA“!

sursa foto: ligaprimera.com

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate