Connect with us

Fotbal American

Duel divizional in meciul noptii din NFL – 17.12.2018 – Vlad

fotbal american

Duel divizional in meciul noptii din NFL – 17.12.2018 – Vlad

Ieri, ca orice om obisnuit in secolul al 21-lea, am ramas o zi intreaga fara curent sau apa, cu semnal la telefon care tindea spre zero si cu orice chef de pariuri luat din aceasta cauza.

Imi cer scuze pentru acest inconvenient, caci chiar eram pregatit sa alcatuiesc o lista de recomandari pentru NFL, insa nu am reusit din aceasta cauza. Voi incerca astazi sa ma revansez cu meciul noptii din NFL.

Carolina PanthersCarolina Panthers – New Orleans SaintsNew Orleans Saints
  • Mai sus puteti vizualiza partida Wildcard din sezonul trecut, acolo unde Carolina Panthers au simtit pe pielea lor ce inseamna Drew Brees in Mercedes Benz Dome. Momentan, QB-ul celor de la Saints, alaturi de Patrick Mahomes este favorit la titlul de MVP pentru sezonul curent din NFL. Saints au un record de 11-2 actualmente si cu siguranta sunt una din echipele favorite la Super Bowl, insa in partida de astazi, dorinta acerba a gazdelor va avea un cuvant important de spus.
  • Panthers au avut o perioada destul de grea in calendar. Momentan au un record de 6-7 si sunt doar o partida in spatele celor de la Vikings in ceea ce priveste lupta la Wildcard. Aveau 6-2 la jumatatea sezonului, insa mai apoi au urmat 4 din 5 partide in deplasare, care nu le-au fost deloc prielnice.
  • Astazi Cam Newton & co. se intorc acasa, unde sunt nevoiti sa joace la victorie si sa-si joace sansa impotriva rivalilor de divizie de la New Orleans Saints. In ultimele 5 partide disputate pe teren propriu, Panthers au o medie de 33.8 puncte inscrise pe partida, iar defensiva celor de la Saints recent in deplasare si-a aratat si ea cateva lacune.

Pronostic: 

meciul noptii din NFL

Multa bafta si pariati responsabil.

CITESTE SI

More in Fotbal American