Connect with us

Meciul zilei

Egor Gerasimov vs Jiri Vesely – Meciul zilei din tenis – 09.02.2020

Egor Gerasimov vs Jiri Vesely – Meciul zilei din tenis – 09.02.2020

Salutare ! Ieri am pierdut la limita meciul zilei, procentajul a fost fix 60% asta dupa ce Goffin servea pentru meci la 5-4 si 69% pentru noi. A urmat un game de serviciu pentru Vasek unde aveam nevoie de o singura minge jucata pe primul. Le-a jucat pe toate 3 cu serviciul 2 si am pierdut. Dau vina strict pe ghinion la pariul de ieri, nu-mi pare rau deloc de cum l-am gandit. Pentru astazi am ales sa-mi indrept atentia catre finala turneului ATP de Pune, acolo are loc meciul dintre Egor Gerasimov si Jiri Vesely.

Duminica de la ora 13:30 este programata finala turneului ATP de la Pune. In ultimul act se vor infrunta Egor Gerasimov si Jiri Vesely, bielorusul plecand cu prima sansa in aceasta finala.

MECIURILE DE ASTAZI DIN OLANDA SI BELGIA AU FOST ANULATE! VEZI AICI DE CE.

Egor Gerasimov:

  • Bielorusul Egor Gerasimov, locul 90 ATP(cea mai buna clasare a sa) pare ca se simte excelent pe hardul de la Pune. Acesta s-a calificat in finala dupa ce a trecut de Lorenzi, Milojevic, Kwon si Australian Duckworth. Singurii care i-au pus probleme au fost Kwon si sarbul Milojevic. In ambele meciuri Gerasimov a fost nevoit sa revina in meci dupa ce a pierdut primul set. Serviciul jucatorului pare sa functioneze perfect in India, majoritatea punctelor sunt castigate cu primul serviciu. In schimb, acesta poate avea probleme mari pe serviciul 2, procentajul fiind destul de slab la punctele castigate cu al doilea serviciu. Inainte sa ajunga in India, a participat la Australian Open. A fost eliminat in turul 2 de Alexander Zverev, meci in care i-a pus destule probleme germanului.

Jiri Vesely:

  • De cealalta parte il avem pe cehul Jiri Vesely. Acesta se afla pe locul 107 in clasamentul ATP, cea mai slaba clasare a sa din 2012 pana acum. Vine in finala dupa un meci foarte lung impotriva lui Berankis, Vesely s-a impus cu 2-1 la seturi dupa 3 ore si 6 minute de joc. Pana la meciul cu Berankis a trecut de bielorusul Ivashka, italianul Caruso si de indianul Kadhe. Si la Vesely serviciul pare ca functioneaza foarte bine in India, in fiecare meci de pana acum de la Pune, a servit cel putin 13 asi. In ultimul meci cu Berankis aceasta a servit 28 de asi, numar pe care il vedem de obicei la Grand Slam-uri sau la jucatori cu o talie destul de mare. Inainte sa vina la Pune, acesta a participat la Challenger-ul de la Bankok, a fost eliminat de Gaio in sferturi si la Doha unde a fost eliminat de Fucsovic in 3 seturi.

Am ales sa ma bazez pe numarul de game-uri in aceasta finala. Se anunta un meci disputat, ambii jucatori servesc foarte bine, castiga in medie peste 70% din puncte cu primul serviciu. Suprafata din India ii ajuta mult, hard-ul de la Pune este foarte rapid. Ma astept la game-uri scurte cel putin in primul set, iar daca serviciul jucatorilor functioneaza nu vad cum am putea pierde acest pariu. Cei doi s-au mai intalnit in 2019 la Dubai, atunci linia oferita de BETANO pentru acest meci a fost depasita usor.

Pronosticuri secundare : 3 seturi in meci si  va fi cel putin un tiebreak in meci.

CEA MAI BUNA COTA PENTRU ACEST PARIU O GASESTI LA BETANO! AI 100% BONUS LA DEPUNERE + CEA MAI BUNA OFERTA DE PE PIATA.

Meciul zilei

CITESTE SI

More in Meciul zilei