Connect with us

Handbal

Finala Cupei Romaniei la handbal masculin ne aduce o cota de 4 – 13.09.2020

Dinamo vs Constanta handbal

Finala Cupei Romaniei la handbal masculin ne aduce o cota de 4 – 13.09.2020

Finala cu orgolii si o tensiune uriasa; cam asa ar putea fi prefatata in cateva cuvinte intalnirea din finala Cupei Romaniei la handbal masculin in care se intalnesc Dobrogea Sud si Dinamo Bucuresti.

Ambele echipe au inceput foarte, foarte ezitant ieri. Daca Dinamo a reusit ” performanta ” de a nu marca timp de 14 minute, Dobrogea Sud a condus pentru prima oara in meci abia dupa minutul 50.

Dinamo a fost o surpriza neplacuta. Nu din prisma rezultatului, nu cred ca se astepta cineva sa se califice Bacaul, insa..

.. atunci cand dai doar 8 goluri unei echipe care este lipsita de un jucator important + antrenorul principal, e o problema.

Intr-adevar, lucrul pozitiv pentru dinamovisti poate fi defensiva. Daca ofensiva o mai reglezi pe parcurs, important este ca defensiva sa iti ramana solida. Si exact asta s-a intamplat ieri.

De partea cealalta, Dobrogea Sud a inceput cu ” frana de mana trasa ” meciul de ieri. Timisoara a condus ostilitatile pe tot parcursul partidei. Ambele porti au functionat bine, in special cea a Timisoarei, asta in prima repriza. Timisoara a primit doar 6 goluri in prima parte a meciului.

Revenind la meciul in sine, meciurile dintre Constanta si Dinamo au fost, sunt si vor fi niste derby-uri. Orgolii imense, rivalitati pe masura si multa tensiune pe teren. Asta a fost, de fapt, reteta ultimelor meciuri dintre cele 2.

Cartonas rosu in meci?

Am studiat putin oferta celor de la Betano si am gasit un pariu foarte interesant, mai ales ca ne ajuta statistica si match-up-ul in sine. Cota pentru un cartonas rosu in meci este de 4.00.

Daca ne uitam peste statistica ultimelor meciuri directe, putem vedea ca in ultimele 3 partide a fost cel putin un cartonas rosu pentru cumul de eliminari. Vorbim de o finala de Cupa a Romaniei la urma urmei, cu DOUA TROFEE PUSE IN JOC. Cine va castiga meciul de astazi va castiga atat Cupa Romaniei cat si SuperCupa Romaniei. Aceasta masura vine dupa ce Cupa Romaniei a fost intrerupta din cauza pandemiei care a afectat intreg globul.

 

CITESTE SI

More in Handbal