Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Flavio Da Silva strange randurile! Meciul Noptii 30.03.2020

Flavio Da Silva strange randurile! Meciul Noptii 30.03.2020

Ultimul pariu pe luna Martie si indiferent de ce se va intampla, incheiem inca odata pe plus. Sper totusi sa continuam forma excelenta si sa pasim cu dreptul in Aprilie. Ne indreptam atentia catre Nicaragua, acolo unde Walter Ferretti primeste vizita celor de la Chinandenga. Incepand de joi vor intra in schema si campionatele din Qatar, Bolivia, Iordania + cateva din Africa. Fotbalul respira asadar in continuare iar noi ne continuam munca, deoarece perioada de carantina ne-a priit.

Comunitatea GNT va recomanda sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e indicat in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Elevii lui Da Silva – obligati sa castige!

  • Fostul jucator al celor de la Botafogo, in prezent pe banca tehnica a celor de la Ferretti, trece prin momente dificile. Echipa sa are 3 infrangeri la rand si nu are alta alternativa astazi decat victoria! Gazdele au nevoie de cele 3 puncte pentru a ramane in contact cu podiumul, iar adversarul e unul modest. Chinandega nu a mai castigat in deplasare din 1 Septembrie 2019!
  • Leandro Figueroa – este jucatorul gazdelor care valoreaza mai mult decat tot lotul oaspetilor! Nicaragua e un campionat modest – insa Figueroa e printre putinii fotbalisti profesionisti in adevaratul sens al cuvantului. Acesta a fost crescut de Newell`s Old Boys (echipa la care si-a efectuat junioratul si Lionel Messi). Argentinianul a marcat de 3 ori in acest sezon si in ofensiva va avea un coleg pe masura.
  • Este vorba de mexicanul F. Villalpando, care are 5 reusite pana in acest moment. Acesta este golgheterul campionatului alaturi de ibericul Gallego (FC Managua).

Gazdele au un lot net superior si astazi trebuie sa puna capat seriei proaste de meciuri. Atat Villalpando cat si Figueroa se afla in lotul lui Flavio Da Silva, asadar ar trebui sa ii vedem pe ambii la treaba. Vom miza pe “1 SOLIST!”. Ca de obicei, 10%!

sursa foto: facebook.com/lubwalterferretti

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate