Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Flora – campioana in exercitiu! Meciul Zilei 20.05.2020

Flora – campioana in exercitiu! Meciul Zilei 20.05.2020

Traversam o perioada excelenta, cu WIN dupa WIN. Astazi vom continua cu un duel din prima liga a Estoniei – Meistriliiga. Campioana in exercitiu – Flora – primeste vizita celor de la Tammeka, in runda cu numarul 2.

A doua intalnire consecutiva intre cele doua

  • Inainte de izbucnirea pandemiei globale, Flora si Tammeka s-au duelat in sferturile Cupei Estoniei. Gazdele de astazi s-au impus atunci fara mari emotii – cu scorul de 3-0.
  • Flora este cea mai titrata formatie din Estonia, cu 12 titluri la activ. Sezonul precedent, acestia au castigat titlul la o diferenta de 12 puncte fata de Levadia. Mai mult decat atat, au marcat de 110 ori in 36 de etape.
  • Majoritatea victoriilor gazdelor au fost obtinute inca din primele 45 de minute. In toate cele 3 dueluri oficiale disputate in 2020, Flora a condus de la pauza.

E o diferenta majora de valoare si experienta intre cele doua formatii. Flora va incerca sa rezolve ecuatia partidei cat de repede cu putinta, asadar ma astept sa o vad in ofensiva de la inceput.

Vom miza pentru pronosticul “1 pauza / 1 final” – 10% din buget!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate