Connect with us

Meciul zilei

Fotbal Anglia 22.01.2023. POMANA zilei la Betfair

Fotbal Anglia 22.01.2023. Cota „sigura” de 1.91 la Betfair.

Asa cum ne place sa spunem cand gasim o valoare foarte mare pe piata, raportat la sansele mari de castig ale unui pariu, am gasit ”mocaciunea” zilei, care vine din Pariuri Speciale din cadrul casei de pariuri BETFAIR, una dintre cele mai bune case de pariuri. Desi cota este una superba si puteam profita mai mult pe urma ei, BETFAIR a limitat miza maxima la 100 RON, echivalentul a 20 de EURO.

Cum vedeti mai jos, avem nevoie ca in cele 3 meciuri din Premier League sa avem parte de minimum 1 gol inscris, minimum 7 cornere si minimum 2 cartonase. Primul meci incepe la ora 16:00 intre Leeds si Brentford, iar seara va fi incheiata de Arsenal si Man. United, acolo unde tunarii sunt favoriti la o cota de 1.91.

Al treilea meci este dat de duelul dintre Manchester City si Wolverhampton, cetatenii avand cota de 1.20 la victorie si o motivatie uriasa dupa romantada contra echipei lui Conte, Tottenham. In ultimul meci direct am avut parte de victoria lui City la 3 goluri, cartonase galbene de ambele parti si de eliminarea lui Collins de la oaspetii de azi.

Totusi cel mai acid duel este dat de Arsenal, care infrunta echipa ce bate toate echipele de top ale Angliei. Manchester United si-a adus intariri in atac, dupa plecarea lui Ronaldo si anume pe olandezul Wout Weghorst, sosit de la Besiktas.

More in Meciul zilei