Connect with us

Alte campionate

Fotbalul continua in Peninsula Scandinava! Meciul Zilei 26.03.2020

ponturi suedia

Fotbalul continua in Peninsula Scandinava! Meciul Zilei 26.03.2020

Avem 6 WIN-uri si 2 LOST-uri in ultima vreme, asadar cifrele sunt de partea noastra pe perioada carantinei. Din pacate ieri seara am facut un pas gresit prin duelul din Nicaragua, insa ne continuam munca. Astazi – de la ora 18:00 – va avea loc un duel amical in Suedia, intre Kalmar si Jonkopings.

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Kalmar – superioara din toate punctele de vedere!

  • Gazdele au inceput perioada de pregatire cu dreptul, reusind sa o invinga pe Orebro cu scorul de 4-1. De partea cealalta insa, Jonkopings a aratat mediocru in primul amical. “Verzii” au fost umiliti de catre Hacken cu un neverosimil 6-1, care cu siguranta a afectat moralul jucatorilor.
  • Kalmar si Jonkopings s-au duelat deja in 2020, intr-un duel de cupa. Gazdele de astazi au reusit sa se impuna cu scorul de 5-0 si si-au dovedit inca odata superioritatea. E un important avans moral luat de ei, fapt pentru care cred ca Jonkopings va avea oarecare retineri.
  • Mijlocasul de 18 ani – Isak Janssoneste intr-o forma de zile mari. Acesta a reusit sa marcheze de 2 ori in duelul din cupa si de 2 ori in primul amical.

Jonkopings nu a mai inscris in poarta celor de la Kalmar din 2017. De atunci au incasat 6 goluri in 2 partide (una amicala si una oficiala). Gazdele isi continua pregatirea pentru noul sezon, unde vor evolua din nou in prima liga. Kalmar a reusit sa evite retrogradarea la baraj si acum incearca sa isi construiasca lotul. Vom merge simplu, pentru pronosticul “1 SOLIST“!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate