Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Australian Open

Guido Pella vs Fabio Fognini – Meciul zilei de la Australian Open – 24.01.2020

Guido Pella vs Fabio Fognini – Meciul zilei de la Australian Open – 24.01.2020

Buna seara ! Pe langa cota 2 pe care am oferit-o alaturi de colegul meu am decis sa ofer inca un meci pentru proiectul “Meciul Zilei”. Venim dupa o perioada excelenta atat la cota 2 cat si la meciul zilei. Statistica in acest moment la meciul zilei este 3-1 iar la cota 2, 8W – 2L. Pentru aceasta noapte ma bazez pe confruntarea dintre Guido Pella si Fabio Fognini.

 

Australian Open 20 Ianuarie - 2 Februarie

Australian Open

Vineri dimineata de la ora 07:00(ora Romaniei), este reprogramata partida din turul 3  de la Australian Open dintre Guido Pella si Fabio Fognini. Se anunta o partida foarte interesanta, partida de care sper sa reusim sa profitam.

 

COTA 2 DIN TENIS – 24.01.2020

 

Guido Pella:

  • Guido Pella, locul 25 in clasamentul ATP este un jucator in mare parte de zgura, drept dovada fiind turneele castigate de argentinian pana in acest moment. Pe hard, nu are rezultate notabile insa a reusit sa faca fata cu succes meciurilor, fiind un jucator foarte bun la retur si avand un serviciu mai mult decat decent.Vine dupa 2019 bun, reusind sa ajunga in sferturi la Wimbledon.
  • Pe zgura, suprafata lui preferata, a reusit 21 de victorii si 9 infrangeri si a castigat turneul de la Sao Paolo. Anul acesta vine dupa participare in cadrul turneului ATP Cup, unde a castigat impotriva lui Cilic si Majchrzak, pierzand in fata lui Novak si Khachanov. In precedentele doua  tururi a trecut fara prea mari probleme de John Patrick Smith, posesorul unui wildcard in acest an la Australian Open si de Gregoire Barerre.

Fabio Fognini:

  • Italianul Fabio Fognini, locul 12 in clasamentul ATP, vine dupa 2 meciuri maraton de 5 seturi jucate in precedentele doua tururi. Acesta a trecut greu de australianul Thompson si de americanul Opelka, cu Opelka revenind de la 2-0 la seturi. A inceput anul rau, cu doua infrangeri si o victorie la ATP Cup pentru ca inainte de AO sa participe la turneul de la Auckland unde a fost eliminat in 3 seturi de Feliciano Lopez. Infrangerile se explica in mare parte, Fognini fiind un jucator de zgura,  suprafata pe care a reusit aproape toate turneele din cariera sa.

PARIAZA LA BETANO CU 100% BONUS LA DEPUNERE PANA LA 500RON!

Vad un meci foarte echilibrat intre cei doi, Pella pleaca cu putin avantaj, stand mai putin timp pe teren, Fognini s-ar putea sa resimta putina oboseala dupa meciurile maraton jucate anterior. Cu toate acestea vad o confruntare in care ambii jucatori vor ceda set, cota fiind una mai mult decat decenta, 1.50.

 

CITESTE SI

More in Australian Open