Connect with us

Meciul zilei

Herbert vs. Auger-Aliassime – Meciul zilei din tenis – 20.02.2020

ponturi tenis

Herbert vs. Auger-Aliassime – Meciul zilei din tenis – 20.02.2020

Salutare tuturor ! Dupa o mica vacanta pe care am avut-o, revin astazi cu Meciul zilei din Tenis. Traversam o perioada buna, ultimele 4 pronosticuri au fost castigatoare si sper sa ramanem pe aceeasi linie si dupa meciul de astazi.

Joi seara de la ora 20:00 are loc partida dintre Pierre Herbert si Auger-Aliassime din cadrul turneului ATP de la Marseille. Ambii jucatori au evolutii oscilante pana in acest moment, cei doi s-au mai intalnit o data in acest an, Herbert batea atunci, scor 2-0.

Pierre-Hugues-Herbert:

  • Francezul Herbert, locul 79 ATP in acest moment, s-a remarcat in mare parte la turneele de dublu acolo unde face pereche cu Mahut. Acesta are totusi 6 turnee castigate la simplu in circuit(ITF si Challenger), 4 dintre acestea castigate acasa. Are doar trei infrangeri in acest an, in fata lui Rublev si Goffin de 2 ori. Se simte foarte bine pe hard-indoor, serviciul variat fiind principala arma a francezului. A trecut fara probleme in primul tur de Kukushkin, scor 2-0, meci in care a servit 17 asi.

Auger-Aliassime:

  • De cealalta parte, tanarul Auger Aliassime a inceput anul foarte greu cu un bilant de 9 victorii si 7 infrangeri pana in acest moment. Are mari probleme cand primul serviciu nu-i functioneaza, meciul cu Monfils din finala de la Rotterdam poate fi cel mai bun exemplu. Pe langa acest lucru, isi pierde concentrarea in multe momente ale meciuri, uneori chiar momente importante. Vine la acest meci dupa victoria grea in fata lui Travaglia, partida cu 2 tiebreak-uri si un set decisiv.

Pentru aceasta partida cea mai buna alegere mi se pare over-ul pe game-uri. Ambii jucatori servesc foarte bine cu primul serviciu, drept dovada procentajul punctelor castigate cu primul serviciu. Acum doua saptamani la Montpellier cei doi se intalneau pentru prima data in circuit, Herbert se impunea in doua seturi 7-6 7-5. Vad un meci lung si astazi, in care diferenta sa fie facuta de cateva puncte.

Pronostic principal: Peste 21.5 game-uri in meci 

Pronosticuri secundare : Tiebreak in meci, 3 seturi in meci.

 

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei