Connect with us

Meciul zilei

Houston Astros vs Texas Rangers – Meciul zilei din MLB – 03/09/2020

Houston Astros vs Texas Rangers – Meciul zilei din MLB

Confruntare: Houston Astros vs Texas Rangers
Data: 03/09/2020
Teren: Minute Maid Park
Ora: 21:10
Precipitații posibile: 4%
Vânt: 7 km/h – SSE

Houston Astros vs Texas Rangers

Ieri am bifat fără prea mari probleme over-ul propus pentru întâlnirea de pe Oriole Park. Mets impunându-se fără niciun fel de probleme, scor 4-9. Tips-ul pe care am ales să mă bazez astăzi vine de pe movila din Minute Maid Park, acolo unde Houston Astros (20-15) și Texas Rangers (13-22) se întâlnesc pentru aș susține ultimul duel din seria de 3 jocuri. În urma celor două confruntări deja încheiate, scorul general este unul de egalitate. Rangerii au reușit să se impună în jocul de deschidere, scor 5-6, pentru ca Astros să contracareze în al 2-lea joc, câștigând partida cu 2-1.

La aruncare avem un pitching match-up alcătuit din doi veterani ai MLB-ului. Astros va începe acest joc cu Zack Greinke (2-0, cu 2.68 ERA), în timp ce texanii vor încerca să anihileze forța ofensivă a adversarei prin prezența lui Lance Lynn la movilă (4-1, cu 1.93 ERA). Lance “ML2” Lynn vine după cea mai proastă prestație a sa din acest an, permițând împotriva celor de la Dodgers patru alergări în șase inning-uri, înregistrând astfel și prima înfrângere a stagiunii curente. În ceea ce îl privește pe Greinke, aruncătorul dreptaci are un sezon extraordinar, permițând în cele 40.1 reprize doar 32 de hits, 12 runs, două home-runs și 6 walks. Și-a eliminat adversarii prin strike-out de 35 de ori. ERA sa poate fi regăsită la 2,68.

În acest sezon, Texas deține o medie de doar 3,62 run-uri înscrise /meci, fiind echipa cu cea mai slabă ofensivă din cele 6 divizii. Houston va începe acest duel cu o medie de 5,22 run-uri înscrise, în timp ce apărarea cedează aproximativ 4,57.

O să aleg varianta de sub 9 run-uri asiatice pentru acest joc. Atât Greinke, cât și Lynn sunt doi aruncători extremi de buni. Împotriva celor de la Rangers, Greinke deține o ERA de 2.90. Ba mai mult, pe teren propriu, acesta a permis doar două alergări în întreg sezonul.
Lynn vine și el cu o medie de maxim 3 run-uri permise/meci. De asemenea, ERA sa împotriva grupării din Houston este una teribilă, 2.59.

În 5 din ultimele 6 dueluri dintre cei doi pitcheri de astăzi, tabela de marcaj s-a lăsat modificată de maxim 8 ori.

Acest pronostic se poate paria la UNIBET! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de bun-venit de 300 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei