Connect with us

Europa League

Meciul zilei din fotbal 11.08.2020.

Romania, fara echipe in Europa League

 

Meciul zilei din fotbal 11.08.2020.

  •       Salut pariorule. Numele meu este Nicolae Vasile si tin sa-ti multumesc  inca de la inceput , ca ai ajuns sa citesti o noua analiza disecata de mine. In aceasta seara are loc sfertul Europa League dintre Wolves si Sevilla. Meciul se va juca in Germania de la ora 22.oo pe Schauinsland-Reisen-Arena, iar in caz de egalitate vom avea prelungiri.Arbitrul partidei este italianul Daniele Orsato,care in Serie A  ofera in medie 5.35 cartonase galbene pe meci, iar in Champions League a scos cartonasul galben de 6.6 ori pe partida.

Wolves

  •      Echipa antrenata de portughezul Espirito Santo, joaca in special un sistem 3-4-3 dar si un 3-5-2 in functie de adversar. In ambele gazuri echipa joaca contra-atac avand jucatori excelenti de efort in benzi precum Doherty  sau Ruben Vinagre.In meciurile din acest sezon de Europa League, englezii au avut mingea in posesie in doar 50% din timpul jocului chiar daca au intalnit echipe mai putin bazate pe posesie precum Olympiakos,Espanyol sau Braga.In 9 din ultimele 10 partide  jucate de Wolves s-au marcat sub 2.5 goluri.Echipa de pe locul 7 in Premier League spera sa faca un joc bun defensiv, iar  atacul sa faca din nou un meci mare.

Sevilla

  •       Cu Julen Lepetegui antrenor, Sevilla foloseste un sistem de joc 4-3-3 usor agresiv dar cu o circulatie foarte buna a balonului.Spaniolii pleaca cu prima sansa daca ne uitam  ca sunt neinvinsi de 18 partide si nu a incasat gol in ultimele 4 meciuri.Andaluzii plimba foarte bine mingea dand senzatia ca pot  desface orice aparare mai ales cand verticalizeaza jocul rapid intre linii sau schimba brusc directia de joc .In Europa League, Sevilla are o medie a posesiei balonului de 66% din timpul jocului.Fara probleme importante de lot ,  echipa de pe locul 4 in Spania spera sa-si faca fanii fericiti obtinand calificarea in Semi-finale.

Cred ca vom avea parte de un meci spectaculos in care Sevilla va fi la carma partidei, iar englezii vor avea iesiri explozive pe contra-atac.

 

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

More in Europa League