Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 12.08.2020

ponturi scotia

 

Meciul zilei din fotbal 12.08.2020

Ștea
Ștearsă:    Salut pariori.Diseara de la ora 21.45  pe Ibrox Stadium, Rangers asteapta vizita lui St. Johnstone intr-un meci contand pentru etapa a 3-a.
Ștearsă   ra   R
Ștearsă: Echipa lui S.Gerrard practica un sistem de joc 4-3-2-1 cu 2 decari  precum Hagi si Kent in spatele varfului Morelos.Fostul mijlocas al lui Liverpool , a creat in Scotia o echipa foarte ofensiva.Rangers ajunge foarte usor  in ultimii 16 metri la finalizare cel putin in acest start de campionat scotian in care au reusit sa suteze in 2 etape de 43 de ori.
Ștearsă: Sezonul trecut Rangers a avut o medie de 7,12 cornere pe meci, iar in primele 2 etape pare ca si-a inbunatatit media, deoarece au obtinut 20 de lovituri de la coltul terenului.
Ștearsă:  St.Johnstone
Ștearsă: Dupa 7 ani la carma echipei  antrenorul principal al lui St.Johnstone, Tommy Wright a demisionat de la echipa.Locul lui a fost preluat de cel care i-a fost secund timp de 5 ani, fostul fotbalist a lui St.Johnstone, Calllum Davidson.
Ștearsă: Fostul meneger, T. Wright obisnuia sa schimbe modulul de joc in functie de adversarul intalnit,asadar echipa se apara sau ataca atat cat ii permitea advesarul.Chiar si asa echipa se exprima decent in teren avand o medie de 4.90 lovituri de la coltul terenului pe partida.
Ștearsă: Noul antrenor se pare ca joaca mult mai ofensiv si isi doreste o echipa spectaculoasa in acest sezon.In prima etapa a scos un punct pe terenul lui Dundee Utd. in conditiile in care echipa sa a jucat in inferioritate numerica din minutul 45.
Ștearsă: St. Johnestone pare ca e ceva mai ofensiva si ajunge mult mai usor la poarta, cel putin in partida precedenta cand a reusit sa aduca foarte multe baloane in careul advers.
Ștearsă: Astept un meci interesant intre 2 echipe ofensive, care cu siguranta vor avea multe ocazii de gol , iar  pt noi un nou pronostic castigator.

 

 

 

 

 

 

JOACA MECIUL ZILEI LA SUPERBET

CITESTE SI

More in Meciul zilei