Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Joel Embiid este protagonist in meciul noptii din NBA – 21.03.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Joel Embiid este protagonist in meciul noptii din NBA – 12.03.2019 – Vlad

Oficial, am terminat cu examenele (cel putin pentru semestrul asta) si pot in sfarsit sa ma bucur de NBA la maxim, asa cum imi place mie, alaturi de voi!

Eu zic ca timing-ul e excelent avand in vedere ca urmeaza spectacolul din playoff, acolo unde cineva s-ar putea sa le fure in sfarsit coroana celor de la Golden State Warriors. Pana atunci, pentru astazi ne delectam cu rivalitatea dintre Philly si Celtics.

Philadelphia 76ersPhiladelphia 76ers vs Boston Celtics Boston Celtics
  • In seara aceasta, avem o partida speciala in Conferinta de Est. Este vorba de ultima intalnire directa din timpul sezonului regulat dintre Philadelphia 76ers si Boston Celtics, doua potentiale echipe care pot castiga Est-ul anul acesta. Vom viza in mod aparte un singur jucator, anume Joel Embiid, cel care va fi fara doar si poate cel pe care Philly se va baza in meciul de astazi.
  • Acesta nu a jucat noaptea trecuta cu Charlotte Hornets, fiind menajat special pentru aceasta partida care este destul de cruciala la lupta pentru locul #3 in conferinta estica. Celtics au 3-0 in partidele directe in acest sezon, iar Embiid (care in acest sezon are medie de 27.3 puncte pe meci si recent s-a dezlantuit cu 40 vs Bucks) & co. vor da totul pe teren ca sa nu le permita un asemenea avantaj psihologic celor de la Celtics inainte de playoff-uri.
  • In partida de Craciun (rezumat in link-ul de mai sus), Embiid s-a dezlantuit, insa precum in acel meci, cat si in celelalte impotriva celor de la Celtics, arbitrii „l-au suparat”, fluierand faulturi usoare facute de el, chiar si ofensive. Un extra-imbold pentru Joel a fost dat de Terry Rozier, care ieri in media a vorbit „urat” despre pivotul celor de la 76ers in ceea ce-i priveste activitatile extra-sportive.
Pronostic: 

NBA

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil.

CITESTE SI

More in Baschet