Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

La Liga 2: Meciul zilei din fotbal 13.05.2022

Superpariuri din UEFA Champions League

La Liga 2: Meciul zilei din fotbal 13.05.2022

Salutare tuturor prieteni! Cu greu reusesti astazi sa gasesc un meci decent in oferta caselor de pariuri online. Din acest motiv am decis sa nu fortez lucrurile si sa joc un singur eveniment ce imi ofera incredere. Drept urmare, meciul zilei din fotbal vine din Spania, acolo un Sociedad B o va infrunta pe Almeria.

Chiar daca astazi nu avem cota 2 sau biletul zilei sunt sigur ca se vor gasi pariori ce vor aprecia acest articol. Am spus-o de atatea ori, as da bani daca cineva ar reusi sa imi ofere un singur meci pe zi castigator in acest domeniu. Pana la urma totul depinde de fiecare in parte, ce joaca si cum selecteaza evenimentele. Foarte multi va inspirati din munca mea si asta este foarte bine, astfel putem progresa impreuna.

CELE MAI MARI BONUSURI DIN ONLINE 2022>>

La Liga 2 – Sociedad B vs Almeria

  • Este o confruntare ce se va disputata in aceasta seara de la ora 22:00 si care va conta in cadrul etapei cu numarul 40. Putin a mai ramas dintr-un campionat atat de lung si intens precum este La Liga 2. In fata noastra avem doua formatii ce au obiective total diferite. Din acest motiv cred ca pronosticul de mai jos este unul foarte plauzibil.
  • Sociedad B se lupta in acest moment sa iasa din zona rosie a clasamentului. Echipa are in acest moment 40 de puncte acumulate si o victorie astazi poate trece de pe locul 19 pe locul 18 in clasament. Acestia confirma ca sunt intr-o forma destul de buna dupa ultimele 3 victorii consecutive.
  • Pe cealalta parte, Almeria este liderul la zi din la Liga 2, avand 76 de puncte acumulate. Este clar ca vorbim despre o echipa mult mai valoroasa, insa cu siguranta presiunea isi poate spune cuvantul. Almeria se afla o distanta de 4 puncte fata de locul 3. Dupa cum bine stim, au mai ramas 3 etape de disputat si orice punct este foarte important. Drept urmare, oaspetii acestui meci au toate motivele sa joace 100% concentrati pentru a nu ajunge intr-o pozitie nefavorabila la final de sezon.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

CITESTE SI

More in Meciul zilei