Connect with us

Alte campionate

Le Messager isi continua drumul catre titlu! Meciul Zilei 04.04.2020

Le Messager isi continua drumul catre titlu! Meciul Zilei 04.04.2020

Ieri am reusit sa bifam fara emotii pariul din Belarus, iar astazi mutam continentul – in Africa. Liderul la zi din BurundiLe Messager – cauta un nou succes, cu care sa isi pastreze fotoliul de lider. Adversarul este unul mai mult decat accesibil, asadar ma astept sa vad o dominatie totala a oaspetilor.

Staff-ul GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e indicat in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

„Porumbeii” au nevoie de toate cele 3 puncte astazi!

  • Le Messager Ngozi ocupa prima pozitie in Primus League – Burundi. Echipa are un avans de 3 puncte fata de Musongati si trebuie sa fie atenta la orice pas gresit. Etapa trecuta, acestia au remizat chiar la Musongati, asadar astazi au nevoie de victorie.
  • De partea cealalta, Vital este cea mai titrata formatie din Burundi – cu 20 de titluri la activ. In acest moment insa echipa are 2 infrangeri consecutive si a iesit din lupta la titlu. De altfel, din 2016 nu a mai reusit Vital sa puna mana pe trofeu, iar lucrurile nu stau prea bine pentru ei.
  • Oaspetii au cea mai sigura defensiva din Primus League. Echipa a incasat doar 15 goluri in 26 de runde, iar astazi ma astept sa se inchida ermetic.

Le Messager trece prin momente foarte bune si are 4 victorii in ultimele 5 deplasari. Acestia nu s-au mai impus insa din 2016 pe Prince Louis Rwagasore Staidum, iar acum au ocazia perfecta sa isi ia revansa. Vom merge pentru un „DNB2„, cu 10% din banca. Pentru cei ce vor sa riste – pronosticul secundar este „2 SOLIST„, la o cota de 2.10.

sursa foto: facebook.com/pg/le-messager-fc-ngozi

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate