Connect with us

Alte campionate

Leverkusen, deplasare usoara pe Weserstadion! Meciul Zilei 18.05.2020

Leverkusen, deplasare usoara pe Weserstadion! Meciul Zilei 18.05.2020

Am reusit ieri sa bifam din nou Meciul Zilei, dupa victoria lejera a celor de la Bayern Munchen. Astazi incepem o noua saptamana in acelasi registru – BUNDESLIGA! Leverkusen are o misiune relativ usoara pe terenul celor de la Werder Bremen, acolo unde ar trebui sa se impuna fara mari emotii.

Bayer Leverkusen are sansa de a se apropia de podium!

  • Oaspetii au parte de un sezon destul de bun si in acest moment ocupa pozitia cu numarul 5 in Bundesliga. Acestia pot profita de pasul gresit facut de RB Leipzig sambata si se pot apropia la un punct de pozitiile de UEFA Champions League. Mai mult decat atat, Lever ajunge la 2 lungimi distanta de Gladbach si la 4 de Dortmund, in cazul unui succes diseara.
  • Leverkusen nu a mai pierdut in campionat din 1 Februarie si in acest moment are 4 victorii in ultimele 5 etape. De partea cealalta, Werder Bremen are un singur punct acumulat in precedentele 4 runde si e la un punct distanta de ultimul loc.
  • In ciuda absentei lui Kevin Volland, ofensiva celor de la Bayer Leverkusen arata excelent. Kai Havertz este starul din atac, iar acesta va fi sprijinit de Diaby si Alario.

Werder a aratat foarte rau inainte de pauza competitionala. Am putut observa in weekend cum echipele cu blazon si-au respectat pregatirea fizica. Dortmund, Bayern sau Gladbach nu au avut emotii si au luat toate cele 3 puncte.

Vom miza pentru pronosticul “2 solist” – 10% din buget!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru acest bilet. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate