Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Alte campionate

Liderul din Liga Primera are o misiune facila! Meciul Zilei 25.03.2020

Liderul din Liga Primera are o misiune facila! Meciul Zilei 25.03.2020

Munca GNT continua in aceasta perioada, iar ceva mai tarziu veti gasi noi articole din Ghidul de Pariere, dar si cateva informatii de ordin general pe perioada carantinei. Pana una alta, haideti sa ne continuam treaba la Meciul Zilei, acolo unde totul merge perfect in ultima vreme. Am inregistrat 6 WIN-uri in precedentele 7 recomandari, iar astazi am mare incredere in liderul din Nicaragua – Diriangen.

Va recomand in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e benefic in aceasta perioada, va astept cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Diriangen domina prima liga din Nicaragua!

  • Oaspetii se afla pe prima pozitie a clasamentului, cu 23 de puncte acumulate. Doar 3 goluri au incasat cei de la Diriangen in 10 etape, iar defensiva lor pare impenetrabila. Etapa trecuta, acestia s-au impus fara emotii pe teren propriu, 2-0 cu Ocotal. Acum, oaspetii nu pot claca pe terenul “lanternei rosii”.
  • De partea cealalta, Sabanas ocupa ultima pozitie. Cu o singura victorie inregistrata in 10 runde si doar 6 goluri marcate, echipa nu poate emite pretentii mari diseara. Nu mai putin de 23 de goluri au incsat cei de la Sabanas pana in momentul de fata.

Gazdele nu au mai castigat o partida oficiala pe teren propriu, din luna Octombrie a anului trecut. E o diferenta mare de valoare in acest moment, iar Diriangen e una din cele mai in forma echipe din Liga Primera. Ma astept la un duel dominat integral de ei si cred in victoria lor. Vom miza pentru pronosticul “2 SOLIST“!

BETANO este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate