Connect with us

Meciul zilei

Lista cu recomandari din fotbal pentru weekeend 27.04.2019

Lista recomandari

Lista cu recomandari din fotbal pentru weekeend 27.04.2019

Salutare tuturor prieteni. Lista cu recomandari din fotbal este pregatita si speram sa avem un weekend profitabil.

Iata ca dupa o perioada excelenta revenim cu un moral foarte bun in weekend si speram ca rezultatele noastre sa fie cele dorite. Avem parte de foarte multe evenimente interesante, asadar, am incercat dupa o lunga analiza sa le aleg pe cele mai interesante si sa le ofer cate un pronostic.

Lista noastra cu recomandari din fotbal contine 29 de recomandari din fotbal si avem meciuri din toate campionatele puternice si nu numai. Am adaugat meciuri din Seria A, Premier League, Bundesliga, Liga 1 sau alte campionate extrem de interesante. O sa observati ca sunt multe partide cu miza pentru ca acum pe final este foarte bine sa ne bazam pe astfel de meciuri, in plus cotele sunt destul de mari pentru ca am incercat sa nu dau nimic sub 1.30. Nu uitati ca lista are rolul de a va inspira, asadar, alegeti cu atentie partidele ce va ofera incredere ridicata. Bafta tuturor si pariati responsabil!

JOACA IN ACEST WEEKEND SI INCASEAZA 500 RON BONUS>>>

In acest weekend ai parte de o super promotie, depui orice suma in contul tau de pariuri, iar balanta contului o sa fie dubla, astfel poti profita de fiecare meci interesant din acest weekend. Apasa pe butonul de mai sus si incaseaza bonusul!

CITESTE SI

More in Meciul zilei