Connect with us

Meciul zilei

Lorenzo Sonego vs Attila Balazs – Meciul zilei din tenis – 03.02.2020

Tenis

Lorenzo Sonego vs Attila Balazs – Meciul zilei din tenis – 03.02.2020

Salut, prieteni ! Revin cu proiectul Meciul zilei din tenis dupa cateva zile de pauza. Am terminat luna Ianuarie cu statistica 8-6 la cota 2 pe care o ofer alaturi de colegul meu, si cu 4-3 la meciul zilei. Sper ca luna asta sa fie mult mai buna in ceea ce priveste acest proiect, iar pentru astazi am ales sa ma bazez pe o partida din cadrul turneului ATP Cordoba.

 

Luni seara de la ora 20:30 este programata partida dintre Lorenzo Sonego si Attila Balazs din cadrul turneului ATP de la Cordoba. Se anunta un meci echilibrat deoarce este primul meci pe zgura din acest an pentru ambii jucatori.

 

 

Lorenzo Sonego

Attila Balazs

 

 

VEZI COTA 2 BAZATA PE NUMARUL DE CORNERE

Lorenzo Sonego:

  • Italianul Sonego, locul 52 in clasamentul ATP, vine dupa participarea la Australian Open. A fost eliminat acolo de Nick Kyrgios in 3 seturi, 2 dintre ele find tiebreak-uri. Nu se simte deloc bine pe hard, drept dovada ultimele 9 meciuri care au fost toate infrangeri pentru italian pe aceasta suprafata. Pe zgura in schimb, a castigat turneul de la Geneva,  un turneu Challenger cu premii totale de 138.000 de euro. Pe langa acest turneu, in 2019 a castigat si pe iarba, la Antalya, dupa o finala impotriva lui Kecmanovic, castigata in 3 seturi.

Attila Balazs:

  • Ungurul Balazs a inceput anul foarte bine, castigand la Bangkok, pe hard, un turneu de tip Challenger. A disputat finala acolo impotriva rusului Karatsev, pe care l-a invins in 3 seturi. Dupa finala, a mai disputat un meci si jumtate am putea spune deoarece, s-a retras in setul 2 al meciului cu Haase, acuzand probleme medicale. Este un jucator caruia ii place zgura foarte mult, toate turneele castigate de acesta sunt pe suprafata lenta din circuit. A terminat 2019 avand un bilant de 29-17 pe aceasta suprafata.

PARIAZA MECIUL LA FORTUNA ->  AICI GASESTI CEA MAI BUNA COTA PENTRU ACEST MECI !

Merg pe mana italianului in acest meci, este peste adeversarul sau de astazi la toate capitolele. Ambii sunt jucatori de zgura, Sonego cu mai multa experienta in cadrul turneelor ATP si cred ca asta se va simti si in aceasta seara. Balazs are un singur turneu Challenger castigat pe zgura, in 2010, restul fiind de categoria ITF.

 

CITESTE SI

More in Meciul zilei