Connect with us

Alte campionate

Managua lupta pentru al 2-lea titlu din istorie! Meciul Noptii 05.04.2020

Managua lupta pentru al 2-lea titlu din istorie! Meciul Noptii 05.04.2020

Duelul din Burundi s-a incheiat cu un rezultat alb, iar noi ne luam miza inapoi si continuam perioada excelenta. Ne mutam la noapte in campionatul meu favorit din aceasta perioada – Liga Primera din Nicaragua. Liderul Managua FC se deplaseaza la Real Madriz si are nevoie de un succes pentru a-si asigura fotoliul de lider.

Staff-ul GNT va recomanda in continuare sa pastrati normele impuse de igiena si sa ascultati orice sfat al autoritatilor. In cazul in care doriti un cont online, ceea ce e indicat in aceasta perioada, va asteptam cu cele mai bune oferte si bonusuri!

Managua – echipa momentului in Liga Primera!

  • Oaspetii trec printr-o perioada excelenta, cu 4 victorii inregistrate in ultimele 5 runde. Acestia au reusit sa evite esecul etapa precedenta, in fata contra-candidatei Esteli, iar acum au 2 puncte avans pe prima pozitie. Duelul din aceasta noapte este unul extrem de important pentru ei, intrucat Esteli si Diriangen pot oricand sa ii detroneze.
  • Real Madriz are 3 infrangeri in ultimele 5 partide de campionat, iar echipa a pierdut etapa trecuta cu Sabanas – cea mai modesta formatie din Liga Primera.
  • Ibericul Pablo Gallego a ajuns la 6 reusite in campionat, dupa ce a punctat si etapa trecuta. Atacantul in varsta de 26 de ani a evoluat in trecut in Grecia si Albania, fiind printre cei mai experimentati jucatori ai acestui campionat.

Managua a inscris de 10 ori in ultimele 3 partide directe cu Real Madriz si a ajuns la 7 dueluri consecutive fara esec. Gazdele au moralul afectat dupa ultimul esec si astazi nu se pot baza pe sprijinul suporterilor, pentru a forta o surpriza. Cred ca Managua are capacitatea de a se impune si de a lua toate cele 3 puncte.

sursa foto: facebook.com/managuafcoficial

FORTUNA este casa de pariuri pe care am ales-o pentru pronosticul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Alte campionate