Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Meci Decisiv pentru un nou titlu in Romania

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Buna ziua prieteni.

Va ofer o recomandare interesanta la o cota de 3.10 care cu siguranta merita incercata.

Fotbal, Romania.

Cfr-Fcsb.

Daca mai punem la socoteala si faptul ca exista o singura remiza alba in ultimele 16 meciuri directe, e clar ca avem toate sansele sa vedem cel putin un gol inscris in meciul programat duminica 14 aprilie, ora 21:00, la Cluj.

Informatii Meci:

  • Trei puncte are Cfr Cluj fata de Fcsb si acest duel poate conta decisiv.
  • Cfr dupa cum stiti practica un joc inchis si au o aparare foarte buna, un singur gol primit in ultimele 6 meciuri jucate.
  • Fcsb are o presiuna imensa, in special Teja, care este obligat sa faca echipa sa joace pe placul domnului Gheorghe Becali si mai ales sa castige un nou titlu.
  • De 5 ani Fcsb nu a mai castigat la Cfr.
  • Ambele echipe cu siguranta vor juca sa nu primeasca gol si se vor inchide bine, Fcsb totusi dispune de cativa jucatori foarte buni de la mijloc in sus care pot face diferenta, jucatori ca Man, hora, Gnohere pot oricand sa dea o pasa de gol sau sa marcheze si ma astept sa o faca.
  • Acest meci se va decide pe o sclipire a unui jucator, pe calitatile individuale a jucatorilor pentru ca ambele echipe vor juca inchis si calitate individuala mai mare este la Fcsb.
  • Dupa cum se stie eu sunt ‚caine ’ dar la pariuri jucam sa castigam nu cu inima si cred ca Fcsb poate castiga acest meci, si mai ales cota de 3.10 oferita de Betano  mi se pare prea mare si merita atacata.

Pariaza ACUM cota 3.10 AICI >>>

Pariati doar daca aveti incredere.

Acestea fiind spuse va doresc succes!

CITESTE SI

More in Meciul zilei