Connect with us

Champions League

Meciul de pe Etihad Stadium ne aduce un adevarat VALUE BET – 12.03.2019 – Vlad

Etihad Stadium

Meciul de pe Etihad Stadium ne aduce un adevarat VALUE BET – 12.03.2019 – Vlad

Astazi am fost foarte activi inainte de startul meciurilor din UEFA Champions League. Pariul pe care l-am plasat pentru partida dintre Juventus Torino – Atletico Madrid deja a avut linia mutata cu 2 unitati la Unibet, un semn excelent pentru noi.

De data aceasta, am reperat un nou pariu caruia ii dau sanse foarte mari de reusita avand in vedere cum ar trebui sa se desfasoare partida de pe Etihad Stadium.

Meciul zilei

Schalke nu are nimic de pierdut pe Etihad Stadium:
  • Un mic disclaimer inainte analiza acestui pariu. Uitati orice perceptie aveti despre posesia din etapele din weekend, caci in UEFA Champions League, statistica la posesie se calculeaza oarecum diferit. Va rog sa cautati in grupe, cate partide au avut o echipa cu peste 70% posesie. Va zic eu, infim de putine comparativ cu cat ar fi trebuit (avand in vedere ca City, Barcelona sau alte echipe de posesie au avut adversari facili).
  • Si in partida tur marturisesc ca am jucat acelasi pronostic, chiar la o linie mai mica. Am avut ceva emotii avand in vedere ca City a dominat toata partida din Germania (fiind obligata sa joace din urma), insa in final, nu am fost deloc dezamagiti. Astazi, singurul scenariu „daunator” si care ar putea sa ne confere ceva emotii este acela in care Shalke 04 cumva reuseste sa aiba 2-0 pe Etihad. Un scenariu aproape imposibil, in care baietii lui Guardiola ar instaura un fotbal totalitar si nu ar mai da drumul la minge.
  • Cum acel scenariu mi se pare foarte greu, ma astept ca nemtii sa iasa la joc, indiferent de scor. Mi se pare incredibil ca si Schalke (care trebuie sa intoarca un rezultat) si Atletico (care trebuie sa apere un rezultat) sunt asteptate sa faca la fel de multa posesie, motiv pentru care linia de la Betano mi se pare una foarte buna si value!
Pronostic:

Etihad Stadium

Info: Linia pentru acest pariu este de 65.5 la Superbet, respectiv 66.5 la Unibet si Netbet.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

More in Champions League