Connect with us

Fotbal American

Meciul noptii din NFL ne aduce incredere ridicata – 20.01.2019 – Vlad

fotbal american

Meciul noptii din NFL ne aduce incredere ridicata – 20.01.2019 – Vlad

In seara asta nu se doarme! Eu am examen maine la prima ora si cu siguranta nu voi dormi pana ce nu voi urmari indeaproape spectacolul din NFL Championship Round. Avem cele mai bune echipe ale sezonului care se dueleaza in careul de asi. Mi-a sarit in ochi un pariu special foarte interesant, la care miza este una considerabila.

New Orleans SaintsNew Orleans Saints – Los Angeles Rams Los Angeles Rams

  • Exista un motiv pentru care Unibet, Netbet, Sportingbet sau chiar si Betano (pana sa le cer eu pariul) nu l-au introdus pe C.J. Anderson in oferta. Acesta este un oarecare wildcard in ceea ce priveste jocul ofensiv al celor de la Los Angeles Rams si ma astept sa se bazeze in continuare foarte mult pe el.
  • Bookmakerii au cazut oarecum intr-o capcana deoarece C.J. Anderson a inregistrat in medie in acest sezon pentru Los Angeles 36.3 yarzi rushing per partida. Ideea este ca el in meciurile cu Steelers, respectiv Tampa Bay a jucat doar 1-2 faze. Cand a revenit serios in teren (ultimele 3 partide), a inregistrat in medie 140.66 Rushing Yards, o cifra incredibila.
Pronostic:

NFL

Info: Miza este reala, pe cont nou la Betano se poate paria ~1300 pe acest pariu. Eu am plasat ~200 la Betano (atat am limita maxima pe aceasta speciala) si restul la Betfair, unde din pacate, linia e la 49.5. Acest pariu nu se gaseste in alta parte in Romania, iar in America, linia este setata la 56.5 sau chiar aproape de 60.5!

Multa bafta si pariati responsabil.

CITESTE SI

More in Fotbal American