Connect with us

Baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 12.03.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 12.03.2019 – Vlad

Admit ca dupa o pauza de aproape o luna, chiar daca am urmarit zilnic rezultatele si noutatile din NBA, daca nu am avut tangenta cu liniile si cotele, imi este destul de greu sa revin la forma initiala.

Chiar si asa, pana acum, singurul meci al noptii pe care l-am avut pana acum l-am bifat, iar cea mai recenta lista am incheiat-o cu bilant de 4-3, la un singur assist distanta de 5-2. Nu ne plangem si speram ca astazi va fi o zi productiva, atat in Champions League (puteti vedea recomandarea aici), cat si in NBA!

Imagine similarăLista de recomandari NBA
Los Angeles ClippersLos Angeles Clippers – Portland Trail Blazers Portland Trail Blazers
  • Daca acum doua saptamani ne intrebam, care dintre Clippers si Spurs vor ceda in lupta pentru locul #8 in Conferinta de Vest, acum problema se pune altfel. Ambele au reusit sa insire victorie dupa victorie, iar acum nimic de la locul 3 in jos nu mai este cert in Vest. Aceasta intalnire are evident implicatii foarte puternice in aceasta lupta pentru putere si Doc Rivers cu siguranta isi va dori ca elevii sai sa continue seria pozitiva.
  • Portland pe foaie este echipa mai odihnita venind in Staples Center, insa aseara, in victoria impresionanta a celor de la Clippers impotriva celor de la Boston Celtics (au reusit sa inscrie 140 de puncte!), majoritatea jucatorilor importanti nu au stat pe parchet nici macar 30 de minute, aspect de luat in considerare.
  • Personal consider ca forma excelenta va continua pentru Clippers pe teren propriu, iar Portland va avea o misiune incredibil de dificila. Lou Williams a facut istorie aseara (a devenit rezerva cu cele mai multe puncte intr-un singur sezon de NBA din istorie) si aproape ca si-a adjudecat titlul de „6th Man of the Year”.
Pronostic: 

NBA

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

More in Baschet