Connect with us
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
superbet 250 rotiri gratuite sizzling hot deluxe
las vegas 55 lei pariu gratuit
88 rotiri gratuite 888
Superbet

259 Rotiri Gratuite

la Burning Hot, dupa verificarea contului

Betano

777 ROTIRI GRATUITE

la Shining Crown, cod bonus: 777BETANO

Las Vegas

55 LEI PARIU GRATUIT

Fara depunere, fara rulaj

888 Free

100% PANA LA 500 LEI
+40 ROTIRI GRATUITE

previous arrow
next arrow

Baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 15.01.2019 – Vlad

baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 15.01.2019 – Vlad

Dupa un weekend de pomina in NFL, in care profitul a fost unul pe cinste si in care am bifat 4/6 recomandari castigatoare (am prins si cota 5 printre acestea). Pentru astazi am luat o mica pauza de la studiile din sesiune pentru a incropi o mica lista de recomandari.

Imagine similarăLista de recomandari NBA
Denver NuggetsDenver Nuggets – Golden State Warriors Golden State Warriors
  • Nu exista vreun pariu principal pentru seara aceasta pe care sa fi pariat deja, asa ca ma voi rezuma la a va face un mini-preview pentru disputa din Rocky Mountains. Denver Nuggets, echipa ce de ani buni se zbate sa revina in topul NBA-ului anul acesta se pare ca, cu un lot solid si omogen, chiar daca lovit de accidentari desutl de tare, a reusit acest lucru. Golden State Warriors nu mai au nevoie de vreo alta introducere, iar astazi vor dori cu siguranta sa castige, acest duel pentru „home court advantage” in playoff-ul NBA (stiu ca este devreme, insa jucatorii asa il concep si asa ar trebui sa-l conceapa).
  • Doi dintre protagonistii acestui meci in opinia mea vor fi Nikola Jokic, omul bun la toate de la Denver Nuggets, care are un joc incredibil de versatil si surprinzator poate, Klay Thompson. De cand acesta umbla cu noua sa iubita (actrita de la Hollywood) de la medie de sub 19 puncte pe meci, a ajuns la medie de 27.0 in luna ianuarie si pare sa fie mult mai in forma, dupa cum chiar el a declarat (multumita domnisoarei – give her the GSW MVP of the season).
  • Jamal Murray a declarat ca vor incerca sa-i invinga din nou ca in debutul sezonului. Atunci a fost un meci strans, castigat de Nuggets in urma unui meci defensiv excelent, cu 100-98, insa astazi cred ca partitura va fi diferita, iar echipa ce va domina parchetul va fi compusa din Splash Brothers & Kevin Durant.

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

More in Baschet