Connect with us

Baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 19.01.2019 – Vlad

Cum sa pariezi pe baschet

Meciul noptii si lista recomandari din NBA pentru 19.01.2019 – Vlad

DeMarcus Cousins evident ca a reusit sa iasa in evidenta cu ceva la primul sau meci si anume a atins borna de 6 faulturi intr-un meci in care echipa sa a castigat la 20+ diferenta. Destul de rarisima performanta asta, insa cu sigurana Warriors acum sunt un monstru cu 5 capete care pot rezolva meciul de unii singuri.

In ceea ce priveste lista de recomandari, aceasta a mers excelent, cu 4/5 recomandari castigatoare, Klay Thompson fiind singurul care a inscris mai putin decat ne-am fi asteptat. Puteti consulta respectiva lista de ieri, cu un click aici.

Imagine similarăLista de recomandari NBA
Toronto RaptorsToronto Raptors – Memphis Grizzlies Memphis Grizzlies
  • La fel ca de fiecare data in ultimii 2 ani, cei de la Memphis Grizzlies au o perioada excelenta, in care ajung in Top 3 in Vest si par ca au revenit la forma de odinioara, in care erau o formatie rigida si inaccesibila pentru toate echipele din NBA, dupa care vin cateva accidentari si o serie extraodinar de neagra (10 infrangeri in ultimele 11 meciuri), care-i scoate din calculele pentru playoff. Iata ca povestea se repeta si anul acesta, cu Memphis intr-o spirala din care greu vor iesi (exista posibilitatea si unui trade a lui Marc Gasol) si sa tinda catre zona de tanking, sperand ca-i pot ajunge pe Cavs, Suns sau Bulls.
  • Prin urmare, defensiva a inceput sa scartaie la Grizzlies si nu se mai acorda la fel de multa atentie ca in debutul sezonului, cand erau una din cele mai solide formatii la acest capitol. Toronto Raptors vor sa treaca peste cei de la Milwaukee Bucks in clasament fara doar si poate si pentru acest lucru trebuie sa continue sa bifeze victorii, in special pe teren propiu. Pe parchetul din Canada, in ultimele 5 partide, Toronto Raptors are o medie de 110 puncte inscrise pe partida, pe cand Grizzlies incaseaza in deplasare in medie peste 113 puncte in luna ianuarie. De inscris au aratat aseara cu Celtics ca sunt capabili s-o faca si ma astept sa atinga borna 100 si astazi.
Pronostic: 

NBA

Info: Cota pentru acest pariu este de 1.40 la Betfair, iar la alte case de pariuri chiar 1.35.

Multa bafta si pariati responsabil. Fiecare pronostic il recomand jucat single sau o combinatie de maxim 2-3 recomandari!

CITESTE SI

More in Baschet