Connect with us

Featured

Meciul saptamanii dintre Juventus si AS Roma ne ofera o cota de 3.10 – 22.12.2018

Meciul saptamanii dintre Juventus si AS Roma ne ofera o cota de 3.10 – 22.12.2018

Salutare tuturor prieteni. Pariurile speciale ne pot ajuta sa beneficiam de cote foarte bune, iar casele de pariuri online pregatesc de fiecare data faorte multe optiuni interesante.

Juventus vs. AS Roma este meciul care incheie runda a 17-a din Serie A. Toate meciurile din aceasta etapa se joaca sambata, 22 decembrie.

Betfair a pregatit o promotie interesanta pentru acest meci. Cei care plaseaza pariuri simple pe orice selectie cu cota mai mare sau egala cu 1.50 din piata acestui meci, primesc 25 de ron bonus pentru un pariu combinat, indiferent de rezultatul pariului.

Trebuie sa invatam sa profitam de aceste promotii extrem de interesante ce ne pot aduce de fiecare data profit. Cel mai important este ca faptul ca avem un bonus de 25 RON de care putem profita, astfel m-am decis sa va ofer o recomandare interesanta pentru partida din Juventus si AS Roma, meciul saptamanii de pe site-ul Betfair.

Recomandare:

  • Juventus – AS Roma
  • Pronostic: Cristiano Ronaldo, Edin Dzeko si Mario Mandzukic sa aiba minim un sut pe poarta
  • Acesta recomandare se bazeaza pe principalii jucatori ofensivi ale celor doua echipe, iar sansele ca acestia sa traga minim un sut pe poarta sunt foarte mari.

Asta este recomandarea mea pentru aceasta seara, insa daca doriti aveti o multime de optiuni din care puteti alege si sa profitati de cei 25 RON bonus din partea celor de la Betfair. Bafta tuturor si pariati responsabil!

CLICK PE IMAGINE!

Primesti 100% bonus pentru primul depozit efectuat, in limita a 450 RON.

CLICK AICI!

CITESTE SI

More in Featured