Connect with us

Meciul zilei

Meciul saptamanii vine din Premier League 24.02.2019

Superpariuri din UEFA Champions League

Meciul saptamanii vine din Premier League 24.02.2019

Salutare tuturor prieteni. Avem din nou meciul saptamanii din Premier League, iar pariurle speciale ne pot aduce profit.

Agentiile online ne oferta foarte multe optiuni interesante in aceasta perioada, insa trebuie sa fim foarte atenti. De cele mai multe ori pariuri speciale ne-au adus profit, dar de fiecare data am ales optiuni plauzibile si ne-am ajutat de ofertele bune pe care Betfair ni le-a oferit. Pentru astazi ne vom baza pe marele derby din Premier League, acolo unde Manchester UTD si Liverpool se vor infrunta. Se anunta fara doar si poate un meci spectaculos, asa ca zic sa profitam.

Plaseaza un pariu simplu Sportsbook pe orice piata a meciului dintre Manchester United si Liverpool, in valoare de cel puțin 50 RON si o cota minima de 1.50, iar Betfair iti va  credita contul cu un Pariu Combinat bonus, pe Sportsbook, in valoare de 25 RON , care poate fi folosit pe orice meci de fotbal.

Astazi ne vom baza pe suturi in derby-ul dintre Manchester UTD vs Liverpool, iar optiuni avem din plin.

Recomandare 1:

  • Manchester UTD – Liverpool
  • Pronostic: Mohamed Salah, Paul Pogba si Sadio Mane sa aiba minim un pe poarta

PLASEAZA COTA DE 4.5>>>

Recomandare 2:

  • Manchester UTD – Liverpool
  • Pronostic: Sadio Mane sa aiba minim doua suturi pe poarta

PLASEAZA COTA DE 3.25>>>

Indiferent de pariul speciale pe care il alegeti, puteti obtine bonusul de 25 RON, asadar, jumatate din miza este returnata. Bafta tuturor si inspiratie maxima!

CITESTE SI

More in Meciul zilei