Connect with us

Meciul zilei

Meciul serii din NHL 21.02.2019 – Andrei Cinculescu

Hochei

Meciul serii din NHL 21.02.2019 – Andrei Cinculescu

Salutare prieteni, aici Andrei Cinculescu.Meciul serii din NHL este pregătit, încrederea fiind destul de ridicată. Mult succes!

Chicago Blackhawks – Colorado Avalanche

Informații Chicago:

  • Chicago traversează o perioadă excelentă, 10 victorii în ultimele 12 confruntări, timp în care șansele acestora de a termina pe o poziție de play-off au crescut considerabil. Dețin în lot jucători cu foarte mare experiență, Kane și DeBrincat fiind doar doi dintre aceștia. Media golurilor marcate/primite de aceștia per meci se regăsește la 7,12, o medie excelentă. În urma ultimelor prestații susținute de către Delia Collin, șansele acestuia de a fi ales titular au scăzut considerabil, Ward fiind mai mult ca sigur cel care va apăra poarta acestora. Linia de 5,5 goluri marcate a fost depășită extrem de lejer în 17 din ultimele 18 confruntări, iar acest scenariu mă aștept să se repede și de această dată. Lipsesc Crawford și Kampf, în timp ce Perlini, Caggiula și Seabrook sunt incerți.

Recomandari din Europa League – CLICK AICI!

Informații Colorado:

  • Colorado vine la Chicago după două victorii consecutive. Cu aceste victorii, echipa a reușit să se mențină pe ultimul loc de play-off. Lotul pe care îl are la dispoziție Bednar, nu este unul foarte experimentat, mulți jucători cu potențial, dar care obosesc extrem de rapid.Acest lucru și-a pus amprenta până în prezent, Colorado căzând în ultimul timp foarte mult în clasament. Dețin o medie de 6,83 goluri marcate/primite, principalul marcator din acest sezon fiind MacKinnon, 30 de goluri marcate și 47 pase decisive. Încă nu se știe cel care va fi între buturile formației, Varlam mutarea logică, ultimele meciuri susținute de acesta fiind foarte bune, dar să nu uităm că acesta a fost titular în ultimele 8 confruntări, oboseala făcându-și prezența ușor, ușor, iar o posibilă înlocuire a acestuia nu ar fi surprinzătoare. În 14 din ultimele 18 confruntări, media de 5,5 goluri marcate a fost depășită lejer. Nu sunt anunțate absențe importante, doar 4 jucători fiind indisponibili, dar care pot fi înlocuiți fără probleme.

Recomandare NHL:

DEPUI 500 RON SI PARIEZI CU 1000 RON ORICE BILET – PROFITA DE OFERTA!

CITESTE SI

More in Meciul zilei