Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei 07.08.2020

Meciul zilei 07.08.2020

Astăzi voi încerca să extrag cel mai bun pronostic din meciul Juventus Torino vs Olympique Lyon. Partida va începe la ora 22:00 și se va disputa pe Allianz Stadium, fostul Stadio delle Alpi. Juventus încearcă să revină de la 0-1 și speră să obțină calificarea în sferturile de finală.

Juventus

Echipa lui Maurizio Sarri, în sistemul 4-3-3 este ofensivă, cu joc de posesie bun, deși nu este agresivă. În Franța a avut o posesie de 61%, faultând în doar opt rânduri, în condițiile în care media lor în Champions League era de 10,4 faulturi per meci.

Lyon

În prima partidă, Garcia a reușit să facă un meci excelent în sistemul 3-5-2, cu multe faze de atac, dar și foarte agresiv. OL a facultat de 17 ori, pratic un pic peste dublul faulturilor făcute de Juventus și cu 3 mai mult decât media lor în Champions League. Cel mai probabil francezii vor juca un sistem 4-1-4-1 defensiv, încercând să obțină calificarea prin orice mijloace.

La centrul terenului va fi Felix Zwayer din Germania, un arbitru care acordă în medie 6,5 cartonașe galbene și 24,7 faulturi în meciurile din Liga Campionilor. Vă recomand pentru acest meci să mizați pe un număr mai mare de faulturi al echipei oaspete.

Joacă AICI Meciul zilei 07.08.2020

CITESTE SI

More in Meciul zilei