Connect with us

Fotbal

Meciul zilei – Arteta este hotarat sa-si repare greseala in Chelsea – Arsenal – 21.01.2020

ponturi anglia
Meciul zilei – Arteta este hotarat sa-si repare greseala in Chelsea – Arsenal – 21.01.2020

Chelsea – Arsenal v-a fost deja prezentat la noi pe site intr-o avancronica realizata de colegul meu Marco. Va invit sa o cititi aici. Eu doresc doar sa mai adaug cateva lucruri si pe cat se poate dintr-o perspectiva neutra. Partida de pe Stamford Bridge se anunta una de mare lupta, in care cotele nu reflecta intocmai realitatea.

Chelsea - Arsenal


Image result for premier league badge vectorChelsea si Arsenal pot produce un spectacol ofensiv
  • Acum aproximativ o luna, Chelsea venea pe Emirates Stadium. Dupa o prima repriza in care au fost sufocati de baietii lui Arteta, au profitat de o gafa a defensivei lui Arsenal si au reusit sa intoarca scorul. Ma astept ca situatia sa fie putin altfel in seara aceasta si sa vedem o Arsenal chiar mai incisiva. Arteta a declarat ca nu conteaza ca joaca in deplasare, au nevoie ca de aer de 3 puncte pentru a mai trage la locurile de Champions League.
  • Prin urmare, ma astept sa vedem destule ocazii la ambele porti. Tammy Abraham a declarat si el ieri ca are “sete mare” de goluri si vrea sa scape de toata frustrarea de dupa meciul cu Newcastle. Cu Mustafi posibil titular, apararea lui Arsenal va avea probleme.
Pronostic:
Pepe profita de absenta lui Nelson
  • La meciul de pe Emirates, Pepe a intrat doar 4 minute pe final. Arteta, la fel ca si Emery, au declarat ca Nelson se pregatea la antrenamente mult mai temeinic decat cel mai scump transfer din istoria celor de la Arsenal – Nicolas Pepe. Tanarul francez s-a conformat repede. A reintrat in gratiile managerului si a inscris chiar si un gol cu United.
  • In ultimele 3 partide a expediat 6 suturi catre poarta si ma astept ca si astazi sa profite de duelul direct cu Emerson, care nu este tocmai cel mai bun fundas al lui Chelsea. Faptul ca Nelson este accidentat ne garanteaza aproape titularizarea lui Pepe. Chiar cred ca va dori sa arate ca merita sa inceapa titular si partida de pe Emirates de acum o luna.
Pronostic:

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal