Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Champions League

Meciul zilei – Crvena Zvezda merge in infernul din Grecia – 11.12.2019

Bilet Champions League 07.07.2021
Meciul zilei – Crvena Zvezda merge in infernul din Grecia – 11.12.2019

Am facut o mica pauza zilele acestea, deoarece pentru meciurile de marti de UCL, mi s-a parut ca bookmakerii au facut o treaba excelenta. Chiar si astazi, insa am gasit totusi ceva ce-mi face cu ochiul destul de tare.

Partida dintre Olympiakos vs Crvena Zvezda se va desfasura astazi de la ora 22:00, si din pacate nu va fi transmisa de catre cei de la Eurosport.

Meciul zilei

OlympiakosOlympiakos vs Crvena ZvezdaSteaua Roșie B.
  • Nu inteleg cum televiziunile au ales sa nu transmita o partida cu asemenea incarcatura, unde ambele echipe vor da totul pe teren, miza fiind primavara europeana, alaturi de banii veniti din Europa League. Va fi un vacarm incredibil pe stadionul celor de la Olympiakos azi si sunt convins ca vom avea un meci pe cinste.
  • In ceea ce priveste faulturile, aceasta linie este cea mai joasa din cate am gasit pentru aceasta partida. In meciul tur de la Belgrad, am avut de toate, 8 cartonase galbene, un rosu si nu mai putin de 33 de faulturi. Consider ca si astazi avem toate ingredientele pentru un deznodamant similar.
  • Ultima mentiune importanta este centralul acestei partide. Este vorba despre italianul Daniele Orsato, care este destul de darnic cand vine vorba de cartonase si faulturi. In partida Romania – Suedia (0-2) a acordat 28 de faulturi si stim cu totii ca acel meci a fost tare anost. Astazi ma astept la mai multa energie pe gazon si la destule ruperi de ritm.

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Champions League