Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Chelsea vs. Lille este meciul zilei de azi – 10.12.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Chelsea vs. Lille este meciul zilei de azi – 10.12.2019

Meciul zilei de azi 10.12.2019 are in prim plan confruntarea dintre Chelsea si Lille, meci din cadrul grupei H a Ligii Campionilor, unde mizam pe un pariu bazat pe posesie. 

Situația este una încinsă în grupa H din UEFA Champions League. Ajax, Valencia si Chelsea se bat, pentru cele două locuri care duc în optimi. Chelsea ocupa momentan poziția a 3-a, dar este favorită la calificare. Aceștia au duel pe Stamford Bridge, cu ultima clasată. Cu un singur punct, Lille face deplasarea fără a avea de ce să tragă la victorie.

Pentru Lille, Liga Campionilor a fost “o pălărie” mult prea mare, astfel ca și-a luat de mult gândul de la calificarea în “primăvara” europeană.

A obținut un singur punct în grupă și nu mai poate spera nici măcar la clasarea pe locul trei. Francezii au reușit sa obtina un singur egal cu Valencia, pe teren propriu.

Dupa cum va spuneam, vom miza pe un pariu bazat pe posesie. 

Unibet ofera o linie de 58.5% posesie pentru Chelsea, o linie ce o consider accesibilă astfel încât londonezii sa o poată depăși. 

Chelsea nu a strălucit in ultimele meciuri, însă la capitolul posesie stă foarte bine, cu procente destul de ridicate.

De exemplu, aceștia au avut: 70% posesie cu Everton, 64% cu Aston Villa, 66% cu West Ham, 49% cu Valencia, 53% cu Man. City, 60% cu Crystal Palace, 52% cu Ajax, 67% cu Watford, 65% cu Man. United, 63% cu Burnley, 71% cu Newcastle, 56% cu Southampton. In meciul din tur, pe terenul celor de la Lille, Chelsea a avut 62% posesie.

Avand in vedere aceste procente bune de posesie avute de englezi, cat si faptul ca este un meci decisiv de calificare pentru aceștia, in timp ce pentru Lille este un meci fără miză, tind sa cred ca Chelsea va domina meciul cap-coadă.

Așadar, pronosticul oferit este peste 58.5% posesie Chelsea, pariu oferit de Unibet. 

Pariul se poate juca la Unibet! Nu ai cont? Click aici si primești 500 RON la înscriere! 

CITESTE SI

More in Meciul zilei