Connect with us

Meciul zilei

Olympiakos vs. Crevna Zvezda este meciul zilei de azi – 11.12.2019

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie
Olympiakos vs. Crevna Zvezda este meciul zilei de azi – 11.12.2019

 

Meciul zilei de azi 11.12.2019 are în prim plan confruntarea dintre Olympiakos si Crevna Zvezda, un meci din cadrul grupei B Ligii Campionilor, unde vom miza pe un pariu bazat pe posesie oferit Betano. 

Este meci de totul sau nimic pentru Olympiakos. Cu Tottenham si Bayern Munchen deja calificate in optimile UEFA Champions League, elenii si sârbii isi joaca locul 3 in grupa astazi.

In prezent, Olympiakos este pe ultima pozitie a grupei B, cu 1 punct acumulat. Acesta a venit in urma unei remize pe teren propriu, 2-2 cu cei de la Tottenham. Doua lungimi este distanta dintre cele doua formatii, fapt pentru care elenii se pot califica doar in cazul unei victorii.

In turul de la Belgrad, Olympiakos a pierdut categoric, scor 3-1, iar cota de 1.52 oferita acum pentru o victorie a grecilor consider ca este o cotă nedreaptă, având in vedere ca sunt 2 echipe apropiate valoric.

După cum va spuneam vom miza pe un pariu special oferit de Betano, pariu bazat pe posesie, acolo unde linia de 57.5 consider ca este prea ridicată. 

Olympiakos si Steaua Roșie sunt 2 echipe apropiate valoric, conform Transfermarkt.com Olympiakos are un lot in valoare de 89 milioane €, im timp ce Steaua Rosie are un lot in valoare de 63.5 milioane €. 

La categoria posesie, ambele echipe domină categoric atunci cand pleacă ca favorite si sunt dominate de echipele de top ale Europei (exemplu Tottenham, Bayern).

In meciul din tur, Steaua Roșie nu numai ca a câștigat meciul, dar l-a si domninat la toate categorile având si o posesie de 54%. Deși pleacă cu avantajul terenului propriu, grecii nu cred ca isi pot schimba atât de mult jocul încât sa aibe o posesie care sa depășească procentul de 57.5.

Așadar, având in vedere ca este un meci decisiv pentru calificarea in primavara Europa League, mizez pe un meci echilibrat din toate punctele de vedere, iar pronosticul propus este sub 57.5% posesie Olympiakos, la o cota de 1.87 oferita de Betano.

Meciul zilei poate fi pariat la Betano! Nu ai cont? Click aici, deschide contul si primești un bonus de 500 RON la prima depunere! 

More in Meciul zilei