Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Meciul zilei

Lazio vs. Cremonese este meciul zilei de azi – 14.01.2020

Lazio vs. Cremonese este meciul zilei de azi – 14.01.2020

Meciul zilei de azi are in prim plan confruntarea dintre Lazio si Cremonese, meci din optimile cupei Italiei, care se va disputa pe Stadio Olimpico din Roma de la ora 19.00.

Info Lazio:

Victoria contra celor de la Napoli a adus-o le Lazio in postura de a reuși 10 succese consecutive in campionat, record all-time pentru acestă echipă.
In acest moment, Lazio ocupa locul 3 in Serie A, cu 42 de puncte dupa 18 meciuri jucate si are al 2-lea cel mai bun atac si a 2-a cea mai bună aparare din campionat.

Info Cremonese:

Este una din cele mai slabe echipe din Serie B, acolo unde ocupa locul 17 din 20 de echipe, cu doar 21 de puncte reușite in 18 etape.
Cremonese are cel mai slab atac din al doilea-lea eșalon italian, cu doar 13 goluri marcate ceea ce este extrem de puțin.
A trecut in tururile precedente din Cupa Italiei de Virtus Francavilla, Verona si Empoli.

Info pronostic:

[kindred id=”59501″ event_id=”1006017346″]

Chiar si in condițiile in care Lazio nu va folosi toți titularii pentru acest meci, imi este greu sa cred ca o ofensivă atat de slabă ca cea de la Cremonese va reuși sa spargă apărarea celor de la Lazio si sa marcheze.
Mergând pe această premisă, am ales sa mizez pe pronosticul ” ambele echipe nu marchează” la o cota de 1.78 oferita de Betano.

Meciul zilei se poate paria la Betano! Nu ai cont? Click aici si primești un bonus de 500 RON la prima depunere!

CITESTE SI

More in Meciul zilei