Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Fotbal

Meciul zilei de pe Etihad Stadium ne promite spectacol ofensiv – 03.01.2019 – Vlad

Meciul zilei de pe Etihad Stadium ne promite spectacol ofensiv – 03.01.2019 – Vlad

In primul rand, la multi ani tuturor, prieteni!

Acesta este primul articol pe anul acesta si sper sa debutam cu dreptul. Pentru partida care poate in oarecare masura decide titlul in Premier League, va invit sa cititi avancronica colegilor mei, aici.
Image result for manchester city - liverpool

Un gol rapid este vital pentru oricare echipa:
  • Cea mai in forma echipa a momentului in lume, este fara doar si poate gruparea lui Klopp, cea care este la conducerea Premier League si cea care-si poate intari sansele la castigarea acestui trofeu dupa atat de multa asteptare cu o victorie astazi pe Etihad Stadium. Jurgen Klopp va aborda acest meci precaut din punct de vedere tactic si se va baza foarte mult pe contraatacuri rapide, purtate prin Salah si Mane, la fel ca si in returul din Champions League dintre aceste doua formatii.
  • De partea cealalta, Guardiola si-a inceput conferinta de presa, elogiind adversarul, insa de asemenea a spus faptul ca toata lumea vorbeste de o infrangere si ca „nimeni nu pare sa aiba incredere in noi” – lucru ce pe el il ambitioneaza si motiveaza. Ambele formatii vor fi ofensive fara doar si poate astazi, insa o vad pe City dominand partida atat din perspectiva ocazilor mari de gol, cat si a posesiei.
Pronostic:

meciul zilei

Info: Cota cel mai probabil va scadea, luand in considerare faptul ca la alte case de pariuri exista doar linia de 9.5 suturi pe poarta, la o cota asemanatoare cu cea de la Betano pentru 8.5.

Multa bafta si pariati responsabil!

CITESTE SI

More in Fotbal