Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Meciul zilei din baschet: Timisoara vs Miercurea Ciuc 28.04.2022

baschet

Salutare, prieteni. Dupa ce in urma cu doua zile am reusit sa inverzim ambele recomandari, am revenit cu o noua sugestie din campionatul romanesc.

SCM OHMA Timisoara vs. CSM VSKC Miercurea Ciuc este singurul meci al zilei.

Partida se va juca in sala Constantin Jude din Timisoara cu incepere de la ora 18:00, aceasta va putea fi urmarita pe canalul de Youtube FRBTV!

Timisoara este sigura de locul 6 si va infrunta locul 3 in Play Off in timp ce Miercurea Ciuc va disputa ultimul meci al sezonului, acestia ocupand ultimul loc in sezonul regulat.

Timisoara se pregateste de Play Off si in acest meci vad ca fiind un antrenament inaintea seriei cu Oradea sau Pitesti (depinde de rezultatele din ultima etapa).

Miercurea Ciuc este deja cu gandul la vacanta si nu ii vad fortand prea tare in acest meci.

Timisoara se bazeaza pe un joc colectiv inchegat avand jucatori care se completeaza si formeaza un nucleu de baza puternic. Strong, Gajic si Olah sunt principalii realizatori ai echipei, acestia insumand in medie 42 de puncte pe meci pentru Leii din Banat.

Darrion Strong este principalul marcator al echipei cu o medie de 16.2 puncte pe meci, Gajic marcheaza in medie 14.9 puncte pe meci si este principalul recuperator al echipei la doar 1.98m inaltime. Alexandru Olah este principalul jucator roman al echipei lui Dragan Petricevic cu 11.1 puncte pe meci, 6.5 recuperari si un indice de 14.3 la nivelul eficientei cu aproape 25 de minute pe parchet in fiecare meci.

Leii din Banat au marcat in medie 78.1 puncte pe meci in 29 de meciuri, avand in medie 20 de cosuri marcate de 2 puncte, 9.3 la 3 puncte si 10 aruncari libere marcate in meci pentru un indice de 88.9 eficienta pe meci.

Miercurea Ciuc a strans doar 5 victorii in acest sezon, una dintre ele fiind chiar in fata banatenilor. Cum am spus acestia termina campionatul pe ultimul loc in clasament.

Mihajlo Bogdanovic este principalul realizator al lor cu 17.8 puncte pe meci, 4.1 pase decisiv, liderul echipei la capitolul eficienta cu 15.3 in 35:34 de minute pe parchet in fiecare meci.

Vujadinovic si Lam sunt urmatorii marcatori ai Ciucanilor cu 14.9 respectiv 11.1 puncte pe meci.

Miercurea Ciuc a marcat in medie 69.4 puncte pe meci in acest sezon, cu un procentaj de 49.8% la 2 puncte, 32.9% de la 3 puncte si doar 64.1% de la linia de fault si un indice de 68.9 la eficienta.

Pronosticul meu pentru acest meci este: Peste 76.5 puncte marcate IN PRIMA REPRIZA, pronostic ce il gasim la Superbet la cota de 1.85!

CITESTE SI

More in Baschet