Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Baschet

Meciul zilei din Bundesliga ne aduce un VALUE BET – 29.03.2019 – Vlad

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

Meciul zilei din Bundesliga ne aduce un VALUE BET – 29.03.2019 – Vlad

Astazi campionatele puternice ale Europei revin in actiune. Cu siguranta vom avea parte de un weekend pe cinste, in care toata suflarea GnT va pune umarul la treaba si va vom aduce informatii de cea mai buna calitate.

Pentru astazi inainte sa ma apuc sa analizez oferta din NBA (care inca nu este completa la ora asta), am dat un ochi la specialele din Europa si mi-a sarit in ochi o discrepanta uriasa, la partida din Bundesliga dintre Hoffenheim si Leverkusen.

Related image

Posesia ne poate aduce profit frumos:
  • Pe hartie, acest meci arata foarte promitator din punct de vedere al golurilor inscrise de cele doua formatii. Ambele practica un fotbal frumos, ofensiv, care produce faze de poarta si niciuna nu este adepta apararii pe 2 linii, asa cum vedem in 80% din meciurile din alte ligi inferioare.
  • Daca ne uitam la o imagine de ansamblu a celor doua echipe, ambele stiu sa tina foarte bine de minge. In majoritatea partidelor de acasa, Hoffenheim a terminat cu peste 60% posesie, indiferent daca a condus sau nu. De partea cealalta, si Leverkusen a reusit partide impresionante din acest punct de vedere, chiar si cu posesii de pana la 70%.
  • In viziunea mea, dat fiind faptul ca se joaca la Hoffenheim acasa (un avantaj urias pentru noi), singurul scenariu in care acest pariu este pierzator este acela in care gruparea gazda va beneficia de un avantaj de 2/3-0 inainte de minutul 60. Chiar si atunci ar mai exista putina speranta, stiind ca cei de la Bundesliga contorizeaza posesia intr-un mod aparte si diminueaza oarecum diferentele majore de posesie. 
Pronostic:

Meciul zilei

Info: Practic, pariul nostru pe handicap este echivalent cu Hoffenheim peste 42.5%  posesie. Linia pentru acest pariu este de 52.5% la Betano, cat si la Winner, o diferenta uriasa, de 10 unitati!

Edit: Au modificat deja putin situtia si handicapul este acum +13. Puteti paria linistiti si acest handicap, care simbolizeaza practic 43.5% posesie.

PARIAZA ACUM RECOMANDAREA>>>

More in Baschet