Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Baschet

Meciul Zilei din Euroliga – mizam pe ofensiva turcilor

ponturi baschet

Meciul Zilei din Euroliga – mizam pe ofensiva turcilor. Pentru astazi imi indrept atentia catre infruntarea dintre TSKA Moscova si Efes.

Salutare tuturor, Razvan aici! Primul meci al zilei de astăzi este, de fapt, cel mai interesant al acestei runde, acolo unde se întâlnesc primele două clasate ale sezonului regulat de Euroliga. Meciul va începe la ora 19:00 și se va disputa pe MegaSport Arena din Moscova.

In primul rand, la ce joaca CSKA, mă mir că sunt pe locul 2. Mi se pare o echipă mult slăbită față de sezoanele trecute și faptul că sunt pe locul 2 acum e ” wow “.

BONUS 100% PANA LA 500 RON!

  • De partea cealaltă, Efesul are cel mai frumos joc din Euroliga. Cu toate că vor fi lipsiți de Dunston, altele sunt armele turcilor. Interesant este că Shane Larkin a primit o propunere de a evolua în naționala Turciei și a acceptat-o fără mari discuții, spunând că e o onoare pentru el acest lucru. Trecând putin peste asta, Efes pornește favorită, însă…
  • 1. Niciodată, CSKA nu trebuie subestimată, in special datorita băncii tehnice, desi sunt lipsiți de 3 jucători importanți : Clyburn, Strelnieks și Vorontsevich. 2. Problemele apar pentru CSKA când Itoudis joaca zonă. E lucrul de care Efes poate profita la maxim, in special având în vedere ce shooteri are Efesul. De altfel, asta e și recomandarea mea pe acest meci, ne bazam pe ofensiva și precizia turcilor de la distanță, minim 11 aruncări de 3 marcate pentru un 1.70 la Betano

BETANO ne pune la dispozitie cea mai buna cota pentru pariul nostru. Daca nu ai cont, deschide unul chiar acum si beneficiaza de un bonus de 100% pana la 500 RON!

CITESTE SI

More in Baschet