Connect with us
88 rotiri gratuite 888
88 rotiri gratuite 888
Superbet Super PROMO

Super Prono de Mondial la Superbet

888 Free

88 Rotiri Gratuite, fara depunere!

+ 150 lei Freebet + 50 lei Bonus la Poker

previous arrow
next arrow

Meciul zilei

Meciul zilei din Formula1 28.04.2019

Sezonul 2019 din Formula 1

Meciul zilei din Formula1

HRISTOS A INVIAT!

  • Am gasit un pariu foarte interesant ce nu trebuie ratat din punctul meu de vedere. Chiar daca cei de la Ferrari au dominat doate cele 3 sesiuni de antrenament ale GP Ajerbaijan , in calificarile de ieri Mercedes a reusit sa produca surpriza si sa termine pe primele doua locuri , plecand din prima linie a grilei de start, Vettel plecand din a doua linie de start , alaturi de Max Verstappen care poate produce surpriza astazi.
  • Dupa ce a domionat sesiunile de antrenament, Charles Leclerc , nu a reusit sa se regaseasca in calificari , terminand pe locul 2 prima sesiune , pe 6 sesiunea cu numarul doi , iar in sesiunea cu numarul 3 , a reusit sa intre cu masina in parapet , ceea ce inseamna ca astazi va pleca din linia 5 de start , de pe locul 10. Nu vad cum Leclerc poate sa ajunga pe podium , tinand cont de pilotii care se afla in fata sa si de faptul ca accidentul de ieri , o sa puna putina presiune pe aceasta , fiind un pilot tanar , nu cred ca are maturitatea sa gestioneze foarte bine aceasta presiune.

Am ales sa mizez ca Leclerc nu va termina pe podium cursa din Ajerbaijan. O sa gasiti aceasta cota pe site-ul Sportingbet, acolo unde puteti incasa un bonus de 200RON. sportingbet

https://gnttips.ro

More in Meciul zilei