Connect with us
500 lei pentru jucatorii noi Superbet Gnttips

Europa League

Meciul zilei din fotbal 05.08.2020.

Meciul zilei la pariuri 2 aprilie

 

 Meciul zilei din fotbal 05.08.2020.

Salutare tuturor. Azi m-am oprit asupra duelului dintre Inter si Getafe , acesta  fiind primul meci din optimi ce se va desfasura intr-o singura mansa si evident in caz de egalitate vom avea prelungiri. Partida se va juca pe teren neutru in Germania la Gelsenkirchen incepand cu ora 22.00. La centrul terenului vom avea un arbitru de Champions League, englezul Antony Taylor ce detine ecuson Fifa din 2013. In Premier League are o medie de 3,81 cartonase galbene acordate pe meci , iar in Europa media este de 5 pe partida.

Inter

Echipa lui Conte a terminat sezonul pe locul 2 calificandu-se in urmatorul sezon de Champions League direct in grupe. Inter a jucat in acest an un sistem 3-5-2 ofensiv, usor agresiv echipa fiind sanctionata in cele 38 de partide cu 108 cartonase galbene ceea ce a dus la  o medie de 2.84 per meci.

La capitolul faulturi de joc acumuleaza in medie 14 per  partida in Europa si 12 in Serie A. Cei mai sanctionati fotbalisti din lot au fost : Barella, Lautaro, Bastoni, Brozovic si Skiniar care in total au primit 41 de cartonase galbene.

Getafe

Jose Bordalas a reusit sa faca din aceasta echipa, jucand sistemul clasic 4-4-2 o formatie puternica cu un joc placut ochiului  dar foarte agresiva, fiind cea mai dura echipa din top 5 campionate ale Europei deoarece in 38 de partide a incasat 136 de sanctiuni rezultand o medie de 3,58 cartonase galbene pe partida. In campionatul recent incheiat a avut o medie 18.6 faulturi  pe meci , iar in Europa o medie de 16 .

Cei mai sanctionati 5 fotbalisti ai lui Getafe sunt : Nyom 13 sanctiuni , D. Suarez 15, J.Mata 14 , Arambarri 9 si Etxeita cu 7, acumuland impreuna 58 de cartonase galbene .

JOACĂ AICI MECIUL ZILEI LA SUPERBET

  • Astept un meci incins diseara cu un joc mai agresiv din partea lui Getafe, motiv pentru care am ales optiunea de mai sus drept meciul zilei.

More in Europa League