Connect with us

Meciul zilei

Meciul zilei din fotbal 05.09.2020

Meciul zilei din fotbal 05.09.2020

   Salut pariorule Sunt Nicolae Vasile si azi voi incerca sa-ti ofer cea mai buna analiza si bineinteles un nou pronostic castigator. Pentru azi am ales partida dintre Rapid Bucuresti si Pandurii Tg. Jiu, care se va disputa pe stadionul din Regie cu incepere de la ora 17.30.

RAPID

Giulestenii s-au impus etapa trecuta cu 3-1 importiva lui Viitorul Pandurii Targu Jiu, dupa un prim meci foarte bun din punct de vedere ofensiv. Adi Iencsi a debutat cu dreptul folosind un sistem de joc 4-3-3,care i-a adus o victorie meritata chiar daca, pe final au fost ceva emotii.

  • .Fara meciuri de pregatire inainte de inceperea campionatului, Rapid a aratat surprinzator destul de bine in repriza a doua, fata de adversar care a parut usor cazut fizic.
  • Cel mai probabil fostul capitan al Rapidului va alinia acelasi prim 11 din prima etapa. Asta ar insemna o continuitate pentru o echipa de traditie precum Rapid.

PANDURII

  • . Dupa cum bine stim nu a jucat prima etapa cu Metaluglobus deoarece  clubul anuntase 7-8 jucatori infestati cu virusul care a lasat fotbalul fara spectatori.
  • Echipa antrenata de Calin Cojocaru, a reluat antrenamentele de miercuri si pare ca are tot lotul la dispozitie in acest moment.
  • Ultimul meci al  gorjenilor a fost in urma cu  fix o luna de zile. A fost un amical in care au pierdut cu 4-0 impotriva echipei patronata de Adrian Mititelu.
  • Asadar, avand in vedere pauza de 6 luni de inactivitate fotbalistica a pandurilor si lipsa antrenamentelor din ultima perioada este posibil sa  vedem adversara Rapidului cazand fizic in repriza secunda.

DUEL

  • In utimul meci direct Rapidul s-a impus categoric cu  4-0. In acel meci, Hlistei a inscris in minutele 8 si 69. De asemenea, Draghiceanu si Labeau si-au pus numele pe tabela de marcaj : 66 si 72.
  • Cred ca vom vedea o partida dominata de Rapid destul de clar. Vad un meci in care giulestenii cel mai probabil isi vor adjudeca victoria in repriza secunda.

JOACA meciul zilei la superbet

Meciul zilei din fotbal 05.09.2020 – Superbet ne ofera meciul zilei

CITESTE SI

More in Meciul zilei